Degradálónak tartja a szépségkirálynőzést

Miért rejtegeti gyermekét Bálint Antónia?

Egy bevásárlóközpontban nézelődött a jelenleg GYES-en lévő Bálint Antónia, aki ezúttal sem volt hajlandó megmutatni a kameráknak és a fotósoknak gyermekét.

2009.12.12 10:35Tabu tv

Antónia alig várja, hogy meglássa ország-világ, hogy milyen gyönyörű is az Ő gyerkőce, de ennek még nem jött el az ideje!

"Elhoztam a gyermekem. Itt van, csak Ő nem szerepel soha médiában, így nem lehet tudni, hogy melyik az enyém. Anyukámmal és az öcsémmel érkezett, hiszen nem szeretném ha Ő is szerepelne. Ez van nekem becsípődve" - mesélte a tabutv.hu riporterének Bálint Antónia, aki majd akkor nem fog gyereke útjába állni, ha magától szeretne szerepelni.

Antónia egyébként nem szereti, ha szépségkirálynői múltjáról kérdezik, hiszen azt Ő nem értékeli semmilyen eredménynek.

"Azért nem szeretem ezt a szépségkirálynősdit, mert az nem egy foglalkozás. Azóta már rengeteg idő eltelt, azóta már rengeteg mindent csináltam. Sok műsort vezettem, szereztem három diplomát, tehát lehetnék Bálint Antónia PR szakértő is, de az hogy szépségkirálynő, az egy kicsit degradálónak tűnik" - osztotta meg a tabutv.hu riporterének a jelenleg GYES-en lévő műsorvezetőnő.

Bálint Antónia másképp védekezik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.