"Rögtön röhög és mondja: Sátátá!"

Bálint Antónia kislánya nevet Sarka Katán?

Bálint Antónia egészen addig mosolygós maradt, míg Sarka Katáról nem kérdezték - Elsőre egy egyszerű "No comment!" mondattal kívánta lezárni a gondolatmenetet, majd megeredt a nyelve, sőt, a kislányának is.

2009.10.01 18:30Tabu tv

Egy szépségverseny bejárata előtt álldogált Bálint Antónia, amikor rátalált a Tabu tv riportere. Toncsi aki az elmúlt hetekben hallott "szerelmi" viták ellenére mosolygós hangulatban adott interjút.

Egészen addig, amíg a Sarka Kata-téma szóba nem került. Katáról kérdezték az igen tisztelt művésznőt, aki elsőre egy egyszerű "No comment!" mondattal kívánta lezárni a gondolatmenetet, de a következő "Ennyire kikészültél?" kérdésre már bőszen megeredt a nyelve.

Sőt, a videóból az is kiderül, hogy a műsorvezető gyereke otthon hogyan becézi a nemrég anyává lett Katát.

Még mielőtt azonban kitérnék Antónia kislánya és Hajdú Péter ifjú feleségének viszonyára, íme egy kis előzmény, mi is akadályozhatta meg a két nő közti bimbózó viszonyt.

Mindketten sűrűn nyilatkoztak egymásról hol bántóan, hol pedig még bántóbban. Sarka Kata például az egyik napilap címlapján hívta fel arra a figyelmet, hogy Antónia az anyja lehetne, de számos féltékenységi jelenetnek is tanúi lehettek a bulvárkedvelők.

A legújabb hír néhány hete látott napvilágot, amely szerint Hajdú Péter nejének, Sarka Katának az a gondja, hogy Antónia egy televíziós felvételen állítólag közös képeiket mutogatta.

Bálint Antónia szerint egyébként mindez nem igaz, és ráadásul nincs is kikészülve a dolog miatt.

"Egy abszolút méltatlan dolog volt, nem tudok ezzel mit kezdeni. Nem bennem volt a harag, én bennem nincs és nem is volt. Mi jókat mosolygunk ezen otthon!" - mesélte a Tabu Tv riporterének Toncsi, aki szerint mindig is szent volt a béke kettejük közt.

A jelenleg műsor nélküli műsorvezető a Tabu Tv-nek azt is elárulta, hogy a mostani címlapok miatt többet beszéltek otthon Sarka Katáról, így a csemetéje is megismerkedett már Hajdú Péter feleségének nevével.

"A kislányom már úgy mondja, hogy Sátátá. Amikor szóba kerül, rögtön röhög és mondja: Sátátá! Én pedig mondom, hogy Te ne röhögjél a Sarka Katán!" - teszi hozzá a Tabu Tv-nek adott interjújában Bálint Antónia, aki láthatóan nagyon jól derül kislánya találékonyságán.

"Örültem, hogy a Péter őt megtalálta. Szerintem abszolút összeillenek. Én csak értetlenül álltam a dolog előtt, de azért az igazság győzedelmeskedett, vége van ennek, pont a végére, úgyhogy nincs ezzel semmi probléma" - búcsúzott a Tabu Tv kamerájától Bálint Antónia és "Sátátá"!

Féltem tőle, hogy bevadul - mesélte Bálint Antónia!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.