Az énekes nem fekszik le fűvel-fával

Tabáni anyja: Disznóság! A fiamnak nincs szüksége nőterápiára!

Nagyon büszkék a fiukra Tabáni István szülei, azt azonban disznóságnak tartják, hogy egyes lapok szerint a Csillag születikben sztárrá lett énekesnek nőterápiára lenne szüksége.

2010.02.26 09:30ma.hu

Családja mindig ott volt Tabáni István mellett, és állandó, biztos pontja az életének - Az énekes édesanyja tiszta hülyeségnek tartja, hogy az egyik lap azt írta: az orvos nőt írt fel Istvánnak. Annak kellene örülni, hogy van olyan normális férfi, aki nem fekszik le fűvel-fával.

Kiderült: akadnak felkínálkozó hölgyek, akik örömmel ágyba bújnának Istvánnal. Nagyon sok rajongója van a sztárnak, ez néha félelmetes és riasztó is, de szerencsére csak szépeket mondanak - vallotta be Tabáni István édesanyja az Epizód magazinban.

Erzsike szerint fia az édesapjától örökölte kitartását, csendességét pedig tőle. A mama beismerte, hogy lánykorában ő is színpadra vágyott. Táncosnőnek készült. Balettozott az iskolában, jól ment neki, fel akarták vinni Pestre, de a szülei nem engedték el. Később a munka mellett járt el táncolni.

Édesanyja szerint egyébként István a tehetségkutató óta nyíltabb lett. Talán mert elismerik a tudását. Sokat sírtak együtt, például amikor nem vették fel Istvánt sokadszorra a főiskolára - mondta az Epizód magazinnak Erzsike, aki szerint belőle jó anyós válna.

Tabáni István a közelmúltban bevallotta, 31 éves fiatalember létére nem számolhat be túl sok jelentős szerelemről. Nem is érti, miért érdekli az embereket a magánélete.

Elmondta, megpróbált ő udvarolni, ismerkedni, de véleménye szerint a lányok nem érezték jól magukat a csepeli panelban, ahol családjával él. Úgy azonban gondolja, a szegénység ellenére lehet szépen élni.

Rosszul érintette, hogy tapasztalatai szerint sok lánynak az az első kérdése, milyen kocsid van, mekkora a lakásod, majd a fizetése után érdeklődnek. Az ember pedig csak másodlagos.

Elmesélte: előfordult, hogy udvarolt egy lánynak, aki viszont húzta a száját, mert HÉV-re kellett szállnia, és István nem autóba vagy taxiba tessékelte be.

Tabáni édesanyja beszélt arról, ő is igyekszik rájönni az okokra, miért nem talált még hozzá való párt a fia. Úgy véli, a lányok manapság másként gondolkodnak.

Ő maga is látott több meglepő esetet. Olyan lány is volt István életében, aki a verseny után hívta fel őt, találkoztak, aztán végig csak magáról beszélt. Lelkis alkat volt, tele problémákkal.

István mamája reméli, eljön a fia számára is az Igazi. Mint mondta, az a lány legyen szerény, nem árt, ha csinos, de igazán a belső értékek számítanak. Jó volna, ha házias is lenne, de a lényeg, hogy nagyon szeresse a fiát!

Tabáni István tőle szokatlan szerepben tűnik fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.