Elment a hangja a Csillag születik sztárjának

Kivonták a forgalomból Tabáni Istvánt!

Nem léphet színpadra a Csillag születik énekese - Súlyos, fertőző torokgyulladás döntötte le a lábáról Tabáni Istvánt, egy hétig még biztosan az ágyban kell maradnia, szigorú orvosi utasításra.

2010.02.18 12:30ma.hu

Orvosa tanácsára nem kelhet fel az ágyból, és kímélnie kell magát Tabáni Istvánnak - súlyos, fertőző torokgyulladása van. Az énekes az utóbbi időben egyáltalán nem lazított, a Csillag születik megnyerése után fejest ugrott a munkába. Stúdióba vonult, fellépésekre járt, s már korábban érezte: szüksége lenne egy hét nyugalomra...

Hétvégi fellépései után érezte, valami baj van. Estére teljesen lerobbant, még beszélni sem tudott. Menedzsere vitte orvoshoz, ahol kiderült, vírusos torokgyulladás gyötri. Heti fellépéseit le kellett mondania, a stúdiómunkálatok is csúsznak. Alig van hangja, telefonálni nem tud, úgy érzi el van zárva a külvilágtól, de ha minden jól megy, jövő hétre rendbejön - adta hírül a Napi Ász.

Tabáni Istvánnak a Csillag születik megnyerése után beszélt arról, hogy a tehetségkutató fináléját követő hetek alaposan kimerítették, egy kis pihenésre vágyik - nem sokra, csak egy hétre szeretne elvonulni a világ elől.

Valószínű, hogy még a győzelmét sem igen sikerült feldolgoznia, de máris belevetette magát a munkába.

A fáradtság természetes dolog, főleg egy intenzíven munkával töltött, hosszú periódus után. A Csillag születik versenyzőinek nap mint nap emberfeletti teljesítményt kellett nyújtanunk, hogy a hétvégi adásokban a legjobb formájukat hozhassák.

Tabáni István pár hete az egyik internetes televíziónak nyilatkozva azt mondta, nem tudja, mennyire látszik, de tényleg elfáradt a három hónap alatt. Nem arról van szó, hogy nem bírja a sztársággal járó terhet.

Az énekes hozzátette: ha sor kerül arra, hogy legalább egy hétre elmehessen pihenni, "újratöltve" készen lesz arra, hogy folytassa munkáját és persze a fellépéseket. Sajnos, most először meg kell gyógyulnia.

Tabáni szoktalan szerepben tűnik fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.