Van jelentkező, de ő nem törődik most ezzel

Tabáni Istvánt négy szőke lány támadta le!

A Csillag Születik nyertese talán sohasem gondolta volna, hogy valaha annyi nő fogja őt megkörnyékezni, mint most. Az internetes sztártévé riportere egy szórakozóhelyen készített interjút Tabáni Istvánnal, aki bár nem szomorú azért, mert sok nő keresi a kegyeit, de egyelőre mégsem szeretne ezzel foglalkozni.

2010.01.21 13:30Tabu tv

Tabáni Istvánt csak a tabutv.hu-nak adott interjúja előtt négy szőke lány támadta le.

Ez korábban egyáltalán nem volt mindennapos a teremőrből lett énekes életében, de most hozzá kell szoknia a hirtelen jött népszerűséghez!

"Még friss a Csillag Születik, tehát nem telt el olyan sok idő az eredményhirdetés óta. A hölgyek tényleg keresik a kegyeimet, tulajdonképpen próbálnak velem ismerkedni, de idő is kell ahhoz, hogy az ember megpróbáljon egy komoly kapcsolatot kialakítani!"
- meséli a tabutv.hu riporterének az RTL Klub tehetségkutatójának győztese.

"Majd eljön az az időszak is, amikor beadom a derekam, de most a karrier a legfontosabb. Szokatlan a sztárság, mint minden új dolog az ember életében, de próbálok alkalmazkodni. Mindig arra vágytam, hogy felálljak a színpadra, és hogy énekelhessek!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tabáni István, aki szerint a szerénysége egy állapot, így nem nagyon változik a későbbiekben sem.

Fájó döntést hozott Tabáni István!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.