A csillag mindig az olcsóbb szalámit vette

Tabáni István: Végre eljutunk nyaralni a Balatonra

Sosem szórta két kézzel a pénzt a Csillag születik nyertese, nem is volt miből költenie - Tabáni István most, a tehetségkutató megnyerése után is félrerakná pénzét, de nyereménye első részletéből azért szeretne csinálni egyet és mást.

Tabáni Istvánt ünneplik a kiscsillagok! képgaléria

2010.02.01 08:30ma.hu

Tabáni István hétéves kora óta nem tudott elutazni szüleivel - A tehetséges énekes továbbra sem szórja a pénzt, mindig takarékos volt, és most sem változott meg. A boltban mindig az olcsóbb terméket teszi kosarába, a kevesebbe kerülő felvágottat veszi meg - ez már beidegződés nála.

Miután azonban megkapja bruttó 1 milliós nyereményét, úgy döntött, kicsit enged a nadrágszíjon. Szeretne megengedni magának dolgokat, amire eddig nem volt lehetősége.

A fellépésekből befolyó összeget szeretné a szüleivel megosztani, új ruhákat fog venni magának és családjának, s mivel nagyon rég nem voltak együtt nyaralni, nyáron tehát irány a Balaton. Be akarja pótolni, amit eddig nem tehetett meg - mondta el Tabáni István a Napi Ásznak.

A Csillag születik győztese korábban múzeumi teremőrként dolgozott, és negyvenezer forintot keresett.

Korábban elmondta: szerinte a szegénység ellenére is lehet szépen élni. Ő nagyon jól kijön a családjával, úgy érzi, nem is találta fel magát teljesen a másféle, külső világban.

István hat négyzetméteres félszobája a lakásukban számára a paradicsom, másoknak azonban talán csak egy kis lyuk.

István nem tagadja, a jelentős szerelmek kimaradtak életéből. Úgy véli, az ismerkedés is azért ment neki nehezen, mert úgy érezte, a lányok, akikkel barátkozott, rosszul érezték magukat a csepeli panelban. Többen túlságosan anyagiasak voltak, akiket megismert és akiknek udvarolni próbált.

István a tehetségkutató havi egymilliós nyereménye mellett egy vadonatúj gépkocsit is kapott, ám mind nemrég, az autó átadásakor elmondta: azt egyelőre csak nagybátyja vezetheti.

Neki ugyanis nincs jogosítványa - akárcsak a szüleinek. Eddig nem szánta rá magát a megszerzésére, ám most itt az ideje ennek is. István el akar kezdeni autósiskolába is járni, amint tud.

Őt jelenleg a menedzsere fuvarozza, vagy pedig taxi szállítja. Nemrég elmesélte: előfordult vele, hogy tömegközlekedéssel igyekezett eljutni egy interjúra, de elkésett, mert annyian megállították...

Hogyan ünnepelte szülinapját Tabáni István?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.