Nincs jogsija a csillagnak a nyereményhez

Tabáni István nem vezetheti autóját!

Tabáni István nyereményautóját egyelőre csak nagybátyja vezetheti, hiszen neki van egyedül jogosítványa a családban - István boldogan pózolt a fotósoknak, vezetést imitált, még az övét is becsatolta.

2010.01.28 18:30rtlklub.hu - Fotó: Gálos Mihály Samu

A vadiúj járgány mellé a jogosítvány megszerzésének lehetőségét is ajándékba kapta a Csillag születik győztese.

István és szülei az új autóval

Tabáni István az sms szavazók nyertesével, Szalay Lászlóval együtt vehette át nyereményét, egy vadonatúj Hyundai-t.

- A szüleimnek sincsen jogosítványuk, én pedig eddig még nem szántam rá magam a megszerzésére. Viszont itt a remek alkalom. Amint tudom, elkezdem az autósiskolát
- mesélte Tabáni István.

"Nagyon jó lesz, ha nem szorulok rá más segítségére, jelenleg a menedzserem szállít, vagy taxival közlekedem. Előfordult ugyanis, hogy tömegközlekedéssel indultam el valahová, ám annyian megállítottak, hogy gratuláljanak, hogy elkéstem egy interjúról"
- tette hozzá az énekes.

Elnyomták a szülei Tabáni Istvánt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.