"Mindig valami szexuális témára lyukadtunk ki"

Gyűrűt húzott Judy ujjára Tabáni István!

Nem tiltakozott a Groovehouse énekesnője, amikor a főzős műsor adásában - a hét megkoronázásaként - Tabáni István gyűrűvel lepte meg! Judy azonban elárulta, neki valójában nem az esete a Csillag Születik sztárja.

2010.02.19 09:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Tabáni István gyűrűt húz a Vacsoracsata ma esti adásában a Groovehouse Judy-jának ujjára - a dolog azonban nem olyan komoly, amilyennek látszik. Az énekesnő szerint Tabáni ilyen módon tesz pontot az egész heti csipkelődés végére.

Judy egyébként nem tagadta: István szerethető, rendes figura, de mint férfi, nem az esete. Ezt nem a külsőségekre, inkább a belső tulajdonságokra érti. Judy elmondta, Tabánival a Vacsoracsata alatt öt napon át egymást húzták, és mindig valami szexuális témára lyukadtak ki.

Jó volt a hangulat István vacsoráján...

Ennek ellenére Judy úgy véli, ezt mindketten játéknak fogták fel. Neki úgymond ez a hét beavatás is volt a "celebvilágba". István nem egy csajozógép, de nem is egy lúzer - mondta el az énekesnő a Napi Ászban.

Amikor Tabáni István megnyerte a Csillag születik tehetségkutatót, természetesen magánélete iránt is elkezdtek érdeklődni a bulvárlapok.

Az énekes ezt a maga részéről nemigen értette, szűkszavúan fogalmazott. Elmondta, hogy jelentős szerelmekről nem számolhat be az életében, annak ellenére sem, hogy 31 éves.

Próbált ő udvarolni, ismerkedni, de úgy gondolja, a lányok rosszul érezték magukat az ő szerény körülményei között, a csepeli panelban, és a kapcsolatainak valahogy hamar vége szakadt.

István hozzátette,ő otthon azt látta: a szegénység ellenére lehet szépen élni. Nagyon jól kijön a családjával, és talán nem is találta fel magát igazán a teljesen a másféle, külső világban.

A Csillag születik győztese mesélt keserű tapasztalatairól is: sokszor szembesült azzal, hogy a lányok első kérdése, "milyen kocsid van?" Szerinte ezután a "mekkora a lakásod?", és a fizetés iránti érdeklődés következett. Úgy érezte, az ember maga itt csak másodlagos.

A Groovehouse énekesnője egyébként tavaly vált el korábbi férjétől, Rolitól, aki jelenleg Tóth Gabi kedvese. Judy a nála szintén fiatalabb Balázs személyében talált rá a Nagy Őre.

Tabáni István újra a célpontban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.