A sztár tanult az előzőből, nem kapkod...

Judy gyermeket akar - de még esküvőn sem agyal

A gyönyörű énekesnő még csak most vált el, de a kezét máris megkérte az új párja - A gyűrű mindig az előfutára egy esküvőnek, de náluk egyenlőre biztosan nem lesz. Judy elmondta, sokat tanult az előző házasságából, ezért nem akar elhamarkodott döntést hozni.

2009.11.04 15:30Tabu tv

A szolnoki énekesnővel születésnapján beszélgetett a Tabu Tv riportere. A sztárt barátai egy 18-as számmal ellátott tortával lepték meg, amivel vélhetően nem a nagykorúvá válására szerettek volna utalni a zenésztársak.

Judy-val egyébként több jó dolog is történt a közelmúltban, hiszen nem sokkal válása után újra jegyben jár: párja Párizsban kérte meg a kezét.

"Mindig örül annak az ember, ha valaki nagyon szereti és ezt még egy gyűrű formájában meg is pecsételi, de ez egyelőre nem visz tovább. Ne mondd soha, hogy soha, de mostanában nem lesz esküvő, az biztos" - mesélte a tabutv.hu riporterének a Groovehouse énekesnője, aki szerint egészen más célt szolgál ez a gyűrű, mint hogy egyből a templomba rohanjanak.

Judy szerint a párja sem azt szeretné, hogy mindenképp házasodjanak össze, a továbbiakat majd az idő fogja hozni.

"Nekem volt egyszer egy házasságom. Tanultam nagyon sok mindenből, nem feltétlenül gondoltam azt, hogy a gyűrű után feltétlen jönnie kell a házasságnak. Akkor így láttam, most viszont már másképp gondolom" - mondta el a tabutv.hu videójában az énekesnő, aki gyermeket is szeretne a párjától, de még maga sem tudja, hogy mikor.

Még egy dolog, amit nem hittünk volna Judyról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.