Eljegyzése csak jelképes

Miért hord gyűrűt Judy, ha nem házasodik?

Rövid időn belül feleség lehet a nemrég elvált énekesnő - vagy mégsem? A Groovehouse Judy-ja ismét eljegyzései gyűrűt kapott, de szerinte az esemény csak jelképes.

2009.10.26 12:25ma.hu

Nemrég vált el hivatalosan is Judy - mégis, új párja, Balázs kihasználta az alkalmat párizsi hétvégéjükön, és első évfordulójukon megkérte az énekesnő kezét. A sztár szerint az eljegyzés csak jelképes, mely megpecsételte kapcsolatukat, és egyelőre nem akarnak oltár elé állni.

Judy egyébként nem számított a lánykérésre. Nem hitt a szemének, amikor az Eiffel-toronyba felérve Balázs félrehívta és átnyújtott neki egy karikagyűrűt. Az énekesnő szerint fontos, hogy nőként is érezhesse magát, és az előző házasságában nem voltak meg ezek a figyelmes gesztusok - adta hírül a Napi Ász.

Két évvel ezelőtt augusztusban a Groovehouse énekesnője még korábbi párjához, a szintén zenész Rolihoz ment feleségül egy nagyszabású ceremónián.

A kapcsolat tökéletesnek tűnt, így aztán hatalmas megdöbbenést keltett, amikor másfél év után Judy bevallotta: tönkrement a szerelem!

Az énekesnő később arról számolt be, hogy véleménye szerint a kapcsolatában már a házasság előtt gondok voltak, de abban reménykedett, hogy a boldogító igen után a dolgok megváltoznak.

De nem így történt. Judy elmondása szerint úgy érezte, neki kell helytállnia a hétköznapokban, egyedül maradt a problémákkal, nem érezte azt, hogy együtt néznének szembe a gondokkal.

Azt is elmondta, nem lendített sokat a dolgon az sem, hogy szinte csak ő keresett - ez okozta a legtöbb konfliktust.

Később meglepő dolgok is kiderültek - Amikor ugyanis Judy számára nyilvánvalóvá vált, hogy házassága nem működik, jelenlegi párja közeledését is elfogadta.

Utóbbiről az énekesnő akkor számolt be, amikor volt férje, Roli feltárta, hogy Judy megcsalta őt.

A páros válását egyébként hivatalosan szeptember elején mondták ki.

Judy: Az életveszély elmúlt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.