A Csillag születik-sztár megint szűkszavú volt...

Nem könnyű Tabáni Istvánnal beszélni!

Tabáni István nem eresztette bő lére a dolgot - Az érdeklődésre, nem jött-e ez az egész népszerűség túl hirtelen vagy túl gyorsan számára, kedvesen. de egykedvűen válaszolt, s utáni sem vitte túlzásba mondanivalóját.

2010.02.22 06:35juj.hu

A juj.hu Tabáni Istvánnal, két darab Story-díj nyertesével beszélgetett. Arról, hogy nem jött-e ez az egész túl hirtelen vagy túl gyorsan, azt mondta a művész: mindenképpen jó érzéssel tölti el ez az egész dolog, s ha a nyakába szakadt, akkor az is jó érzés.

A riporter kérdésére, hogy mi lesz a következő lépés, ezt sikerült válaszolnia: mindig a maximumot nyújtja és nem tudja, hogy túl tudja-e szárnyalni eddigi teljesítményét, ő teszi a dolgát.

Az ezt követő erőlködésre, hogy valami közhelymenteset is mondjon, ennyi derült ki: lakást szeretne venni, a barátai megmaradtak, de új barátai is vannak, minden változik. Ezen a ponton a riporter lemondóan megköszönte az interjút.

Tabáni István tőle szokatlan szerepben tűnik fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.