Az énekes mindig is tudta, hogy több rejlik benne

Döbbenet! A jósnő előre borítékolta Tabáni győzelmét!

Tabáni István titkon remélte, hogy azért több van benne, mint egy múzeumi teremőr. Mint a Csillag Születikből is kiderült: nem alaptalanul. Az már biztos, hogy színpadra született a szerény, de annál is tehetségesebb fiatalember. De hogy ezt egy jósnő már jóval az eredményhirdetés előtt is tudta... hihetetlen.

2010.04.02 17:30ma.hu

Gazsi Gizella jósnő már a Csillag születik című műsor kezdetén írásba adta és egy lezárt borítékba helyezte a jóslatot, nevezetesen azt, hogy Tabáni István lesz a végső befutó- adta hírül a pénteki Napi Ász.

Az anyacsatorna természetesen nem engedte nyilvánosságra hozni ezt az iratot, féltek ugyanis, hogy ezzel is befolyásolnák a lelkesen voksoló nézőket. A jósnő így egy ügyvédnél helyezte letétbe jóslatát- jóval a műsor kezdete előtt.

A Napi Ász is ott volt, amikor ezt az iratot átadta Gizella Istvánnak. A tehetségkutató győztese elmondta: mindig is érezte, hogy több rejlik benne, de az elmúlt években falakba ütközött. A Csillag születik hozta meg számára a várva várt elismerést és sikert.

Az énekes azt is elárulta, hogy korábban egy karaoke versenyen is kipróbálta magát, be is jutott a döntőbe, de az első hely híján csak ígéreteket kapott. Ezekből az ígéretekből soha nem lett semmi- mondta Tabáni a Napi Ásznak.

Arra a kérdésre, hogy párkapcsolatban él-e vagy sem elmondta: nem fogja elárulni azt sem ha van, azt sem ha nincs. Sok szerelmes levelet kap a rajongóitól, de ezáltal nehezebb az ismerkedés is- ugyanis nem tudja eldönteni, hogy kinek a közeledése őszinte. A szerelemben szenvedélyes, akárcsak a dalaiban.

A közeledő koncertje kapcsán elmondta: tart egy kicsit az egésztől, hiszen soha nem csinált még ilyet. Megnyugtatja viszont az a tudat, hogy egy profi zenekar lesz mögötte. A nagy eseményre Keresztes Ildikót is szeretné meghívni.

Nyári terveiről elárulta: a festői Toscanába, Olaszországba szeretne elutazni, kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait- árulta el Tabáni a Napi Ásznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.