"Akkor már beletörődtem: ez nem jött össze"

Foglalkoztatja Tabánit az öngyilkosság gondolata?

Tabáni István őszintén mesélt arról, foglalkoztatja-e őt az öngyilkosság gondolata - Az énekes Szécsi Pál példáját is felhozta, aki alapvetően nem akart öngyilkos lenni, csupán fel szerette volna hívni magára a figyelmet, de mégis tragikus vége lett a dolognak.

2010.04.16 12:30Tabu tv

A Csillag Születik győztese első zenekari próbáján vett részt. Itt beszélt a Tabu tv-nek arról is, vajon őt foglalkoztatja-e az öngyilkosság gondolata.

"Nem, nem. Azért ennyire drasztikusan nem, csak, hogy tulajdonképpen... mint például Szécsi Pál esetében is. Ő nem akart meghalni, hanem azért voltak a kísérletei, hogy figyeljenek rá. Az utolsó pedig már nem sikerült, tehát hogy nem sikerült megmenteni Őt. Itt is inkább az, hogy az ember több odafigyelést próbál kicsikarni a másiktól!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Tabáni István.

Az énekes egyébként első zenekari próbáján elárulta, hogy lemezének címadó, saját szerzeményű dala a vágyak és a célok eléréséről szól.

"A Ments meg című dal szövegét még akkor írtam, amikor múzeumi teremőr voltam. Akkor már beletörődtem, hogy ez nem jött össze, és elfogadtam a sorsomat. Tulajdonképpen a dal szövege arról szól, hogy vagy megment valaki, vagy öljön meg, mert úgy nem mehet az élet, hogy az álmaiért küzd az ember, és nem tudja megvalósítani!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tabáni István.

Különleges készültség Tabáni májusi koncertjére!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.