Az előzőből cd-ből 30 ezer fogyott...

Meg kell menteni Tabáni Istvánt!

A Csillag Születik győztesének, Tabáni Istvánnak egy csaknem 30.000 példányban elkelt EP cédéje után március 26-án végre megjelent első nagylemeze, melynek címe "Ments meg!".

2010.03.29 09:25rtlbulvar.hu

A Universal Music által kiadott albumon felvonultatott dalok egytől egyig fantasztikusak, megtalálható köztük a felejthetetlen “Fényév távolság” a “Padlás” című musical-ből és döntőben elhangzott dalok mellett olyan legendás énekesek szerzeményei, mint Máté Péter (Ez itt az én hazám, Hosszú még az út) vagy Demjén Ferenc (Várj, míg felkel majd a Nap, Legyen ünnep).

Emellett külön érdekesség, hogy a lemez címadó dalát maga Tabáni István írta, szövegében és hangulatvilágában kifejezésre juttatva az önmagunkba és a reménybe vetett hit fontosságát, az erőt, hogy megvalósítsuk álmainkat.

A “Ments meg” felvételeinek egy részét a Budapesti Operettszínházban rögzítették Bíró Péter vezényletével, valamint a CD borító képeit is ekkor készítették.

István a lemez anyagát egy nagyszabású lemezbemutató koncerten mutatja be, melyre május 13-án kerül sor a budapesti SYMA csarnokban.

Meglepetés Tabáni szerencsés rajongóinak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.