Kovi "hányingert kap" Bélától

Paudits: Aszexuális vagyok

Összecsapott a pornós szakmában nagynevű rendező, Kovács István és a színész Paudits Béla - Kovi ugyanis blogjában kifejtette nem túl hízelgő véleményét Paudits Frizbis szereplésével kapcsolatban.

Paudits Béla a Hal a tortán szereplőjeként! képgaléria

2010.03.01 07:40ma.hu - Fotó: kiskegyed.hu

Kovi beletiport Paudits Béla lelkébe - A rendező internetes naplójában arról írt, hogy hányingert kapott a színész szereplésétől a Frizbi című műsorban, aki öngyilkos hajlamairól mesélt. Paudits erre úgy reagált: "fene a pofádat, te disznófülű, hogy ilyeneket mondasz rólam, pedig én tisztellek". Kifejtette, nem érti Kovit, ő a munkásságát tiszteletben tartja.

Bár őt még nem látta meztelenül. Nem érti, mi alapján ítéli meg. Paudits semmi pénzért nem vállalna szerepet pornófilmben. Hozzátette: ő aszexuális, a szex csak a fajfenntartást szolgálja. Az anyja egyébként mindig azt mondta, ne legyen ilyen borzadály , szörnyeteg. Azért mondta, mert ő nyomorék - fogalmazott Paudits.

Kovi szerint az csak a színészt minősíti, hogy disznófülűnek nevezte őt, a véleményét fenntartja. Nem érti, egy Jászai-díjas művész miért jár be panaszkodni különféle műsorokba. A betegség nem kifogás arra, hogy miért nem tart esteket, hiszen minden képessége megvan hozzá - vélekedett Kovi a Napi Ászban.

Paudits Béla a közelmúltban kifejtette, azért látja reménytelennek helyzetét, mert gerincbetegsége már gyógyíthatatlan szakaszba lépett. Már a végleges végrendeletét is megírta.

Hajdú Péter műsorában arról vallott, hogy mindent csináltak már vele az orvosok, de kiderült, hogy az ötből a negyedik fázisban van a betegsége, így azon is csodálkozhat, hogy még tud járni.

A Frizbiben Paudits beszámolt arról: teljesen kilátástalannak érzi helyzetét, a lakását és a vagyonát azonban mégsem szeretné otthagyni csak úgy, ezért írt végrendeletet.

Mint mondta, korábban többször is öngyilkos akart lenni. Begyógyszerezte magát - de a kutyája az ugatásával megmentette -, majd akasztással próbálkozott. Paudits Béla elmondta: úgy érzi, most sem tudja azt csinálni, amit akar.

Paudits lett a Heti hetes veszte?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.