Többször is öngyilkos akart lenni a sztár

Paudits Béla: Az segítene, ha meghalnék

Alaposan megdöbbentette műsorában az indiai lélekelemzőt a színművész - Paudits Béla elárulta Joshi Bharatnak, hogy többször is meg akart halni, mert reménytelennek tartotta életét.

2009.04.20 13:05ma.hu

Kilátástalannak érzett mindent, s megfordult a fejében, nem kellene-e egy kicsit "megsürgetni" a halált - mondta Joshi Bharat show-jában Paudits Béla, aki részletesen elmesélte: több marék gyógyszert vett be, a kutyája azonban hangos ugatásával felhívta a szomszédok figyelmét, ők hívták ki a mentőket.

A sztár bevallotta: sajnálja. Amíg lehet, húzza, vonszolja magát, aztán majd megromlik az egészségi állapota. Joshi Bharat, aki maga is rajongója Pauditsnak, támogatást igyekezett nyújtani a színművésznek. Nagyon érzékeny embernek tartja, kitöréseivel pedig azt jelzi: vegyék már észre őt. Próbálta meggyőzni, hogy ne foglalkozzon a halál gondolatával, reméli, sikerült - mondta el a Blikknek Joshi.

Az elmondása szerint létminimumon tengődő sztár korábban sem tagadta, mennyire kilátástalannak érzi életét. Egykor a Madách Színház legnagyobb előadásaiban brillírozott.

Ma azonban ez már a múlt, és a sztár nem titkolta: nincs nagy kedve élni, mióta elküldték a színházból. Havi hatvanezer forintos nyugdíjából olykor alig telik neki ételre a számlák kifizetése után.

Magára nem főz, kórosan soványnak tartja magát. Szerepelni sem akart, annak ellenére, hogy az érte kapott pénz sokat segített volna rajta.

A Hal a tortán című főzőshow-ba például több alkalommal hívták, de Paudits azzal utasította el, hogy nem hajlandó "lemenni kutyába", és nem tűri el, hogy vendégei rendezői utasításra beszóljanak neki a saját otthonában.

Később a művész mégis rábólintott az ajánlatra, úgy hírlik, azért, mert a műsorkészítőknek sikerült olyan feltételeket teremteniük, melyek neki is megfeleltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.