"Féltem, hogy holtan esem össze a kamerák előtt"

Paudits Béla túladagolta magát!

Nem jelent meg a színművész a NÉvshowR felvételén tegnap - Paudits Béla annyira rosszul lett, hogy nem tudott elmenni a műsorba: túladagolta a gyógyszerét...

2009.04.07 08:05ma.hu

Paudits Béla lett volna Dolly meglepetésvendége a NÉVshowR című műsorban - Csakhogy a színművész olyan rosszul lett otthonában, hogy nem mert elmenni a felvételre! Paudits pánikbetegségre felírt gyógyszerét adagolta túl.

Elmondta, kiszámíthatatlan lett önmaga számára és attól félt, holtan esik össze a kamerák előtt - ezért inkább otthon maradt. Figyelmetlensége miatt a napi kettő helyett hat tablettát vett be. Lezsibbadt és alig tudott felállni. Ígérte, az ünnepeltet később felköszönti. Paudits egyébként sem szívesen mozdul ki lakásából, április 4-i koncertjét is lemondta - adta hírül a Napi Ász.

A színművészt nemrég a nyílt utcán megtámadta öt fiatal, miközben az éjjel-nappali boltba tartott. Többször megrugdosták és a fejére is ütéseket mértek.

A sztár az eset után elmondta, véreset vizelt, de nem akart elmenni az orvoshoz, mert nem bízik a doktorokban...A rendőr ismerőse azt mondta neki, nehezen találnák meg a támadóit, így Paudits feljelentést sem tett ellenük.

A színművészt nemrég láthatta a közönség a Hal a tortán című műsorban - a főzőshow-ban való részvételre csak nagy sokára bólintott rá, miután már sokadszorra megkeresték.

Paudits Béla igen nehezen él meg nyugdíjából, de kezdetben úgy érezte, a több százezer forint sem tudja meggyőzni őt arról, hogy "lemenjen kutyába".

Nem szeretne olyan emberekkel egy asztalnál ülni saját otthonában, akik "rendezői utasításra" megjegyzéseket tesznek rá vagy másokra - mondta.

Végül azonban elfogadta az ajánlatot - a hírek szerint azért, mert olyan feltételeket sikerült teremteniük a műsor készítőinek, amelyek számára is megfelelőek voltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.