Ütötték, rúgták az utcán a színészt!

Döbbenet - Paudits Bélát majdnem agyonverték!

Csak hosszas rábeszélés után vállalkozott rá Paudits Béla, hogy ismét képernyőn szerepeljen - Úgy hitte, lassan újra szívükbe fogadják az emberek. A napokban azonban brutális támadás érte!

Paudits Béla a Hal a tortánban képgaléria

2009.03.23 08:03ma.hu

Csak az éjjel-nappali boltba szaladt le Paudits Béla, amikor öt fiatal rátámadt a múlt hét végén - Nem sok esélye volt velük szemben: összeverték és megrugdosták!

Ő azonban nem alázkodott meg, nem könyörgött nekik, inkább eldalolta, hogy üthettek, verhettek, gúnyolni merhettek - árulta el. Paudits-ot többször oldalba rúgták és a fejére is ütéseket mértek, mint mondja, majdnem agyonverték. Azóta véreset vizel. Nem megy azonban orvoshoz, mert nem bízik a doktorokban. Rendőr ismerőse szerint támadóit nehezen találnák meg, így feljelentést sem tett ellenük - adta hírül a Napi Ász.

Paudits Bélát legutóbb a Hal a tortán című főzőshow-ban láthatták a nézők, a műsorban való szereplésre csak nagy nehezen bólintott rá a művész.

Az utóbbi időben sokat lehetett hallani arról, hogy nagyon nehezen él meg nyugdíjából, és kilátástalannak tűnő helyzete miatt már az öngyilkosság is megfordult a fejében...

A művészt korábban is megkeresték már az ajánlattal a főzőshow készítői - több százezer forint ütötte volna a markát.

Ám ő azt elutasította, mondván: nem megy le kutyába, inkább éhenhal. Meg nem értett és mellőzött tehetségnek tartotta magát, aki nem vállal el minden, szerinte nem neki való munkát, csak hogy képernyőn legyen.

Paudits azt sem titkolta: nem akar olyan műsorban részt venni, ahol megalázzák a szereplőket, s olyan embereket beengedni a lakásába, akik "rendezői utasításra" beszólnak neki.

A hírek szerint végül azért vállalta el a Hal a tortánban való szereplést, mert sikerült olyan feltételeket teremteniük a műsor készítőinek, amely neki is megfelelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.