Gyógyíthatatlan a színész betegsége

"Azt is csodálhatom, hogy még megyek" - Paudits végrendeletet írt

Paudits Béla gyógyíthatatlan gerincbetegségben szenved, ezért úgy látja, már nincs túl sok értelme az életének - Volt, hogy begyógyszerezte magát, nemrég akasztásra készült, most pedig megírta a harmadik, végleges végrendeletét.

2010.02.24 14:30Tabu tv

Paudits Béla a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban vallott őszintén a vele történtekről.

"Az egészségem egy olyan állapotba került, hogy gyógyíthatatlan. Mindent csináltak velem, de megállapították, hogy az ötből a negyedik fázisban vagyok, így csak csodálhatom, hogy megyek!"
- mesélte a tabutv.hu riporterének Paudits Béla a Frizbi Hajdú Péterrel műsor felvételén.

Béla most épp harmadik végrendeletét írta meg, hiszen eljutott odáig, hogy teljesen kilátástalannak látja a helyzetét.

"Úgy éreztem, hogy azért mégsem hagyom itt a lakásom és a vagyonom. Teljesen természetes dolog, hogy leírom azt, hogy kié lesz, és letétbe helyezem. Megpróbálkoztam öngyilkossággal. Ez egy reménytelen és kilátástalan helyzet, hiszen most nem azt tudom csinálni, amit én akarok!" -
mondta el a Tabu Tv internetes videójában Paudits Béla.

"Jött egy teliholdas nap, és gondolkodtam, hogy hogyan is lesz tovább. Kicsit ittam, aztán ami volt a házban, azt bedobtam. Utána jött a kutyám, és úgy elkezdett üvölteni, hogy... Ő mentett meg!"
- ecsetelte a tabutv.hu riporterének a túlélés pillanatait Paudits.

Sokkoló: Paudits felakasztaná magát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.