Köszöni az aggódást, már jobban van!

Détár Enikő megszólalt: külön tanárok foglalkoznak a hangjával

Háromhetes kórházi kezelésen van túl a szép színésznő és műsorvezető - Détár Enikő állapota javul, erről ő maga számolt be. Külön tanárok foglalkoznak vele, hogy mielőbb visszanyerje eredeti formáját...

2010.02.19 08:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Détár Enikő állapotáról az utóbbi időben aggasztó hírek érkeztek - A színésznőt decemberben hangszála miatt operálni kellett, polipot találtak nála. Enikő nem sokkal a műtét után belevetette magát a munkába, de nem bírta tartani a tempót, amelynek meglett az erdeménye: idegösszeomlással kórházba került.

A napokban tért haza, és őszintén köszöni az emberek aggódását. Szerencsére jobban van, már otthon pihen. A hangszálai valamivel lassabban gyógyulnak, mint remélte, de most külön tanárok foglalkoznak vele: egyik a beszéd-, a másik az énekhangjával. Annak érdekében, hogy újra színpadra és kamerák elé állhasson - mondta el a Napi Ásznak Détár Enikő.

A sztárhoz őrzött kórházi szobájába csak férje, Rékasi Károly és az időközben Angliából hazaérkezett lánya, Gigi mehetett be - írta meg a Napi Ász.

Détár Enikő korábban még műtétjéről sem szeretett volna beszélni, bekövetkezett azonban, amitől tartott. Míg tavaly márciusban, műtött térdével még gyorsabban visszaállhatott a színpadra, ez a hangszálai esetében nem volt szerencsés ötlet.

Nagyon erős benne a bizonyítani akarás és az elhivatottság, de nagy volt a tét számára: hangja nélkül elfelejtheti a karrierjét. Miután ismét "némaságra ítélte" orvosa, Enikő ezt szinte büntetésként fogta fel.

Egyre nehezebben viselte állapotát, nagyon hiányzott neki az eredeti hangja. A műtétje sikeres volt, de a gyógyulás hosszadalmas, és a színésznő nem erre számított.

Minden utasítást be kellett tartania, és egyáltalán nem volt mindegy, mennyire terheli a hangját. Nagyon lelombozta őt, hogy nem tud úgy teljesíteni, ahogyan szeretne, de remélhetőleg mostmár mielőbb teljesen felépül.

Tudja meg, milyen aggasztó hírek jelentek meg Détár Enikőről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.