Milyen hangulatban telnek otthon a napok?

Détár Enikő: nem verem meg a gyerekeimet!

Détár Enikő kendőzetlen őszinteséggel mesélt magánéletéről az internetes sztártévében. A színésznő mesélt arról, hogy milyen hangulatban telnek otthon a napjai, milyen a viszonya a gyermekeivel, és azt is megtudhatjuk, hogy Enikő hogyan tudja összekötni a munkát a magánélettel.

2009.06.26 16:30ma.hu

- „Nem kiabálok otthon, nagyon ritkán emelem fel a hangom, és az elvem hogy nem verem meg a gyerekeimet. Még csak ha hangosabban odaszólok valamelyiknek hogy gyere már ide, akkor egyből megrökönyödve néznek vissza rám, nem értik hogy mit csinálok.” - meséli a Tabu Tv riporterének Détár Enikő, aki elmondta hogy nagyon gyengéden bánik a gyerekeivel, az ébresztés például reggelivel és mesecsatornákkal zajlik.

- „Az életünkre a kettős értékűség nagyon jellemző, mert egyfelől ugye össze-vissza dolgozunk, az a fajta polgári rendszer az nincs meg a mi életünkben, és azt nem tudjuk megteremteni, de ennek ellenére egy fészekszerű kis kuckót azt mind a nagynál, mind a kicsinél igyekszünk megteremteni.” - mondta el a Tabu Tv-nek Détár Enikő, aki minden idejét igyekszik a családjával együtt tölteni.

A színésznő arról is mesélt az internetes sztártévé riporterének, hogy a munkát sokszor összekötik a családdal, magánélettel.

- „Múlthéten szombaton délelőtt például volt Egerben egy kötelezettségem, és oda a család együtt utazott, utána együtt ebédeltünk, felmentünk a várba, de akad olyan hogy egy-egy vidéki városban ott is alszunk. Ezeket az alkalmakat részben munkaként, részben családegyesítésként fogjuk fel.”- tudta meg a Tabu Tv riportere a színésznőtől.

Détár Enikő arról is beszélt a Tabu Tv-nek, hogy csak a családjáért él.

- „Nem tudom hogy milyen az élete annak, akinek nincs gyereke. Én szerencsére nagyon korán szültem az elsőt, így nem is tudnám elképzelni az életem anélkül.”- meséli a sztártévé kamerái előtt Enikő, aki hozzáteszi hogy természetesen nem csak a családja a fontos neki, hanem a munka is, amit nem csak a pénzért csinál, hanem talán szerelemből is.

És hogy mi a véleménye a magyar bulvárról?

Détár Enikő lopott és be is vallotta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.