Karrierje bánta volna, ha nem operálják...

Détár Enikő beszélni sem akar műtétjéről

Szívesen maga mögött tudná valószínűleg az elmúlt évet Détár Enikő - A színésznő-műsorvezető mindenkit megijesztett, amikor három hétre eltűnt a képernyőről. Megvolt rá az oka.

2009.12.21 12:15

Gyorsan híre ment, hogy valami komoly gond lehet Détár Enikővel, hiszen három héten át nem jelentkezett esténként a Reflektor magazinban. A telefonját is kikapcsolta.

Détár Enikő elárulta: korábban műtötték az egyik térdét, a másikban részleges szalagszakadás volt, de nem ezt kellett operálni ezúttal. Mára minden rendben, de a műtét előtt bizony megijedt. Egyelőre nem is szeretne erről többet beszélni - vallotta be a Terefere magazinban.

Kiderült: Enikő hangszálán egy polipot találtak, ami az esetében komoly veszélyt jelenthet a karrierjére. Szerencsére az elváltozás jóindulatú volt, így remélhetőleg hamarosan teljesen rendbejön a színésznő - írta meg a Terefere magazin.

Détár Enikő szívesebben mesélt arról, mennyire büszke Gigi - azaz Eszter - lányára, aki most húszéves, és ösztöndíjjal Angliában tanul.

A színésznő szíve nagyon fájt, amikor októberben búcsút kellett vennie szeme fényétől. A repülőtéren el is sírta magát.

Három hét múlva párja, Rékasi Károly és ő repülőre ültek, és meglátogatták Gigit. Nagyon örültek annak, hogy lányuk az idegen környezetben is jól feltalálta magát.

Gyermekük karácsonyra hazajött, így a hatéves Zsigmond, becenevén Zsebi és nővére boldogan várja az ünnepet szüleivel együtt - adta hírül a Terefere magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.