Ilyen soká még nem volt távol párjától!

Mi történt? Détár Enikő otthagyja a családot

Kénytelen távol lenni szeretteitől hosszabb ideig Détár Enikő - A szép műsorvezetőt és színésznőt munkahelyi kötelezettségei Győrbe szólítják.

Képekben a csinos színésznő-műsorvezető, Détár Enikő képgaléria

2009.10.12 13:30ma.hu

Noha egy hét nem olyan sok idő, Détár Enikő még nem töltött ennyi időt külön a családjától - A színésznő Győrbe költözik átmenetileg, mert próbálják a Csárdáskirálynőt és mutatják majd be a Győri Nemzeti Színházban.

Enikő párja, Rékasi Károly és fiuk úgy döntött, meglepik a színésznőt, közösen elmennek Győrbe. Hamarosan Détár Enikő ismét a férjével közösen kelhet útra, a Jelenetek a házasságból című, nagysikerű darabot ugyanis továbbra is játsszák vidéken - adta hírül a Kiskegyed.

Az, hogy egy színész házaspár a színpadon is házasokat alakítson, igazi kuriózumnak számít. Détár Enikő és Rékasi Károly Ingmar Bergman klasszikusában láthatók együtt, melynek címe Jelenetek egy házasságból.

A darab olyannyira népszerű, hogy gyakorlatilag első bemutatása óta teltházzal játsszák. Enikő ennek nagyon örül, annak pedig még inkább, hogy sok embert elgondolkodtat a mű.

Elmondása szerint több néző, miután látta a Jelenetek egy házasságból című darabot, szakított a párjával. De szerencsére olyan is akadt, aki éppen ezután érezte úgy, hogy ideje lenne megbeszélni problémáit a párjával.

Enikő és Károly útjai is kis híján szétváltak négy évvel ezelőtt. A sztárpárnak szintén sikerült megmentenie házasságát.

Különös, hogy a színpadon is hasonló helyzetbe kerülnek, pontosan tudják, mennyi buktatója van egy frigynek.

Vigyázni kell, hogy a kapcsolat ne váljon napi rutinná, mert az teljesen megöli a házasságot.

Enikő nem tagadta, a próbák során feltépődött bennük néhány régi seb, hiszen a saját életükből merítettek, ám egy színész játékában mindig ott a magánélete.

Détár Enikő nem csinálja össze magát a H1N1 hallatán

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.