Betegsége hangolta le Rékasi nejét

Détár Enikő: Nem tudok teljesíteni...

Műtétjéről beszélt a csinos színésznő és műsorvezető - Détár Enikőt a hangszalagján talált ciszta miatt kellett operálni, ám aggasztja, hogy nem tud minden feladatának megfelelni.

2009.12.23 12:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Megoperálták Détár Enikőt - Eltávolították a torkából a cisztát. A színésznő-műsorvezető bevallotta, lényegesen többet vállal, mint amennyit bír, aztán kiderül, hogy mégsem.

Szervezete egyszercsak jelez, hogy lassítson a tempón. Détár Enikő mostanság elég lehangolt, hiszen bízott abban, hogy előbb meggyógyul. Néha berekedt, néha nem.

Mint mondja, viszonylag "betontorka" van, de a magasságai már kezdtek eltűnni. Kellemetlen, mert az adott feladatait nem tudja teljesíteni. Rettegett, hogy a hangja nem lesz a régi. Nem tudja, fog-e karácsonykor énekelni a gyermekeivel - árulta el Lilunak és Szujó Zolinak Détár Enikő a Reggeliben.

A csinos színésznő okkal aggódott, hiszen ha nem operáltatja meg magát, a karrierje bánta volna. Détár Enikő már korábban beszámolt arról, hogy az elmúlt évet szívesen maga mögött hagyná.

Nemrég három hétre eltűnt a képernyőről, nem jelentkezett esténként a Reflektor magazinban. Sokan kezdtek el aggódni érte, híre ment, hogy komoly baj lehet a sztárral.

Détár Enikőnek korábban egyik térdét műtötték, a másikban pedig részleges szalagszakadás volt.

Legutóbbi operációjáról a sztár nem is szívesen beszélt, csak annyit árult el, hogy nagyon megijedt, amikor kiderült, gond lehet a hangjával.

Szerencsére az elváltozás jóindulatú volt, és Enikő reménykedik a mielőbbi felépülésben.

A színésznő most nagyon örül a karácsonynak, hiszen Angliában tanuló húszéves lánya is hazatér az ünnepekre.

Détár Enikő elárulta, hogy Gigi októberben utazott el, de férje, Rékasi Károly és ő annyira hiányolták, hogy már három héttel később meglátogatták.

Büszkék viszont arra, hogy gyermekük az idegen országban is igen jól feltalálta magát.

Détár Enikő nem élvezi, sőt - mégis csinálja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.