Ragyogóan szép volt - és boldogtalan

"Miért omlik össze minden körülöttem?" - Mi emészti Kiss Ramónát?

Az év egyik legnagyobb gálájának vendége volt a Barátok közt csinos szereplője is, aki kezdetben nagy lendülettel vetette bele magát a mulatásba, ám aztán váratlanul teljesen összetört...

2010.02.16 12:30Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Kiss Ramóna is jelen volt az év egyik legragyogóbb társadalmi eseményén - Egyedül érkezett azonban, a párja, Tóth Norbert nélkül, noha az egy éven át távkapcsolatban élt páros ma már ismét együtt lakik.

Ramóna volt az egyik legragyogóbb a partin, aki hatalmasat táncolt Ungár Anikó fiával, Baronits Gáborral, a buli végére azonban alaposan letört - adta hírül a Kiskegyed.

Egy ismerőse dícséretére ugyanis így reagált: tényleg azt mondod, hogy szép vagyok? Nem is tudod, mennyit jelent ez most nekem, nagyon magam alatt vagyok - tette hozzá Ramóna.

A színésznő kiöntötte a lelkét, közölte, boldogtalan és nem érti, miért omlik össze minden most körülötte, amikor azt hiszi, végre ő is boldog lehet. Mint máskor sokszor, úgy most sem sikerült nekem - fogalamzott Kiss Ramóna, aki arra nem tért ki, mi nyomja ennyire a lelkét, de a könnyeivel küszködött - írja a Kiskegyed.

Egyik bálozó kolléganője megerősítette, hogy a Barátok közt sztárjánál nincs valami rendben mostanában.

Észrevette, hogy többször szomorkodik.Hogy miért, arról azonban nem beszél senkinek, a kollégák is csak találgatnak - mondta a Kiskegyednek az ismerős.

Kiss Ramóna: Nem léptem félre a barátnőm pasijával!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.