Megtartotta volna Emmát, ha fogyatékkal születik

Down-kóros gyermeket is nevelne Jakupcsek

Egy különleges családdal hozta össze a sors Jakupcsek Gabriellát - A műsorvezető olyan házaspárnál járt, akik kizárólag Down-kóros gyermekeket nevelnek. A sztár elgondolkodott ottjártakor.

2010.02.09 12:30ma.hu

Jakupcsek Gabriella a Kiss családnál járt, hogy forgasson a Jakupcsek...mert érdekel című műsorába. Megismerkedett Istvánnal és nejével, Csöpivel. Az asszonynak előző házasságából öt gyermeke született, de együtt már nem lehetett babájuk Csöpi komoly autóbalesete miatt. Az asszony később a Heim Pál kórházban dolgozott sérült gyermekekkel, s amikor az adoptálás mellett döntöttek, egyértelmű volt, hogy Down-kóros kicsit vesznek magukhoz.

Azóta még négyet fogadtak örökbe. Jakupcsek Gabriella egy fiatal párral is találkozott, aki kisfia születése után tudta meg, hogy a gyermek Down-szindrómában szenved. A műsorvezető úgy gondolja, nagyon nehéz döntés, hogy megtartsa-e a kismama a babát, ha kiderül, baj van. Ő úgy véli: kislányát, Emmát akkor is megtartotta volna, ha kiderül, hogy esetleg Down-kóros - mondta a Napi Ásznak a sztár.

A kis Emma Róza születése bearanyozta Jakupcsek Gabriella mindennapjait - 2008 decemberében jött világra kislánya, ezzel teljes lett a műsorvezető élete.

Gabriellának korábbi házasságából Máté Gáborral már van két fia is, akik már kiléptek a nagybetűs életbe. Jelenlegi kedvesével, Kliegl Ádámmal azonban korábban nem volt közös gyermekük.

Nagy fiai nagyon élvezik azonban, hogy van egy kistestvérük, ráadásul lány. Nyávog, bújik, lehet círógatni. Leveszi őket a lábukról.

Ráadásul kevesebbet vannak otthon, így minden új mozzanatra kíváncsiak a hugicával kapcsolatban.

A műsorvezető elárulta, szórakoztatja a gyermeknevelés, újra kellett minden tanulnia. Ő viszont egy fiús anyukának tartja magát, aki inkább vesz nadrágot a lányának is, mint szoknyát.

Mentalitásában azért persze nem fiúsnak neveli Emmát - mint mondta, ő maga is nadrágban jár, de attól még ízig-vérig nőnek érzi magát.

Nem fogja elhinni, hány éves lett Jakupcsek Gabriella!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.