Beteg, vagy házasságában van gond?

Mi a baj? - Vészesen fogy Jakupcsek Gabriella

Lassan ijesztően vékony a csinos műsorvezető - Jakupcsek Gabriella már bizonyította: nem fog ki rajta a sok munka és elfoglaltság, a kismama azonban mostanában önmaga árnyéka: egyre csak fogy.

2009.05.14 08:15ma.hu

A negyvenöt éves sztár szinte azonnal a régi fényében tündökölt kislánya születése után - Ám azóta egyre soványabb, pedig diétára sem igen volt szüksége eleve vékony alkata miatt.

Egy kollégája elárulta, hogy Jakupcsek Gabriella mindig ilyen karcsú volt, ha felment hozzá, steril konyha fogadta és a hűtőben mindössze pár joghurt. Ismerősei szerint korábbi fogínysorvadása - mely miatt alig tudott enni - állhat a mostani fogyás hátterében is, hiszen a betegség nem múlt el teljesen és Gabriella most is kezelésekre jár.

A TV2 székházában ugyanakkor az a pletyka is elterjedt, hogy a műsorvezetőt magánéleti gondok nyomasztják: nemcsak sovány, ingerült is. De az is lehet, hogy az bántja a sztárt: egyelőre nem látja jövendő munkáját a médiában - adta hírül a Hot! magazin.

Jakupcsek Gabriella korábban sem titkolta, hogy valóban voltak hullámvölgyek a házasságában. Komoly beszélgetéseket folytattak kedvesével a hogyan továbbról.

Hajdú Péter műsorában azt is elárulta, hogy annak idején a babakérdés miatt nagyon összevitatkoztak a férjével.

Kliegl Ádám
ugyanis már régóta szeretett volna közös gyermeket. 2006-ban el is váltak a páros útjai, több hónapra. Végül kibékültek, s tavaly Jakupcsek is rábólintott az újabb gyermek vállalására.

A kis Emma Róza a műsorvezető 45 éves korában érkezett, 2008 novemberében. A mamája elmondása szerint a kislány tündéri baba, aki az éjszakákat is végigalussza, nincs vele semmi gond.

Jakupcsek Gabriellát, akinek korábbi házaságából már van két nagyfia, érték kritikák a késői gyermekvállalást illetően.

Havas Henrikkel való beszélgetése során egy műsorban úgy vélekedett, a tavasszal valamikor újra szeretne dolgozni, de még kérdéses, hogy a tévében láthatjuk-e viszont.

Havas azonban megmondta véleményét a sztárnak: nem rejtette véka alá, hogy szerinte csak a magánéleti-és munkahelyi problémái elől menekült a babavállalásba.

Jakupcsek Gabriella ugyanakkor egy ősszel adott nyilatkozatában nem titkolta: a Nagy fogyás és az Igazság ára című produkciók vezetése már sok volt neki.

Úgy vélte, ez a kényszer határa. Kifejtette, hogy a jövőben kizárólag olyan műsorokat szeretne, melyek értelmet és érzelmet is közvetítenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.