Felnyitná a szemeket a műsorvezető!

Jakupcsek babakocsiban is vinné a szemetet

Jakupcsek Gabriellának is elege lett a felelősségvállalás hiányából és szeretné felnyitni a kevésbé környezettudatos emberek szemét is - Az eldobott, elhagyott szeméttől, falfirkáktól segít megszabadítani a fővárost.

2009.04.22 06:50ma.hu

Jakupcsek Gabriella is csatlakozott a Budapest Fantomhoz, aki mindenkit figyel, mögöttünk áll, hogy az eldobott, elhagyott szeméttől, falfirkáktól megszabadítsa a fővárost.

Akárcsak a Fantomnak, a műsorvezetőnőnek is elege lett a felelősségvállalás hiányából és szeretné felnyitni a kevésbé környezettudatos emberek szemét is.

„Rajtunk is múlik a budapesti köztisztaság, a városkép és közvetlen környezetünk állapota, ezért össze kell fognunk a környezetünk tisztaságáért folytatott harcban.“ – mondta el Gabi, aki ahelyett, hogy eldobná a szemetet, ha nem talál a közelben alkalmas gyűjtőt, inkább hazaviszi a babakocsiban.

Így is lehet küzdeni a szemetelés ellen, hogy Budapest szerethető, szép és igényes világváros lehessen.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. lakosságot is bevonó nagyszabású kampánya, a Nagy Várostakarítás Budapest lakosainak figyelmét szeretné felhívni arra, hogy a környezet állapota, az utcák, terek, parkok tisztasága a legkisebb eldobott szeméten ugyanúgy múlik, mint az illegálisan lerakott bontási törmelékeken.

A kampányhoz csatlakozó műsorvezetőnő fontosnak tartja, milyen környezetben él, és tisztában van azzal, hogy a környezet épsége és tisztasága közös felelősségünk.

Ezért 2009. április 25-én, szombaton a Nagy Várostakarítás napján az újdonsült anyuka csapatkapitányként indul útjára a fővárosi szelektív hulladékgyűjtő szigetek megtisztítására és száll versenybe az I. Nagy Várostakarítás Bajnoka címért.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. csepeli telephelyén minden érdeklődőt szeretettel vár április 25-én 9.00 és 15.00 óra között, ahol élőben óriás kivetítőn követhetik végig a kerületi takarítások eseményeit –a város lelkes, környezettudatos lakóinak megmozdulását- és a fővárosi szelektív hulladékgyűjtő szigetek megtisztítására induló sztárok vezette csapatok versenyét.

A helyszínen színpadi program, koncert, quiz nyeremények, gyereksarok és krétarajzverseny várja az érdeklődőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.