"Mondták, jó lenne, ha vetkőznék"

Jakupcsek Gabriella még egy gyermeket szeretne

Elhalmozzák ajánlatokkal Jakupcsek Gabriellát - A televíziós azonban inkább babázna? Egyelőre kérdés, újra a képernyőn láthatjuk-e ősztől a tévést, és milyen műsorban.

2009.06.16 07:17ma.hu

Nincs annál nagyobb bók egy nőnek, mint amikor egy férfi azt mondja neki: jó volna, ha levetkőzne egy férfimagazinnak - véli Jakupcsek Gabriella, aki azonban nem tervez a nyuszis magazin hasábajin szerepelni, mint mondja: távol áll a lelkületétől, és nagyon szemérmes is.

A csinos tévés az Esti Frizbi felvételén beszélt erről, ahogyan arról is: mindig sok gyermeket szeretett volna. Emma lánya tervezett baba volt, de mostanság az adoptáláson is gondolkodnak a párjával, mert sokszor látják egyedül a kislányukat.

Több helyről is kapott felkérést Jakupcsek Gabriella: hívták a Nap-keltébe is, de nemet mondott, egyrészt a lányával töltött kevesebb idő miatt, másrészt, mert vannak kérdőjelek benne a műsor korszerűségét illetően. Elárulta, volt olyan, hogy riportalanyainak feltett kérdések miatt fenyegetést kapott, egy csoport még tüntetést is szervezett a TV2 elé - ezt nem jó nőként megélni. Jakupcsek elárulta: azért menne vissza dolgozni, mert úgy érzi, izgalmas időszak jön Magyarországon. Egy műsor szóba jöhet nála, ami ősztől aktuális - adta hírül a Napi Ász.

Jakupcsek Gabriellával kapcsolatban a közelmúltban aggasztó hírek jelentek meg a bulvársajtóban.

Arról szóltak, hogy a műsorvezető, aki mindig is karcsú volt, az utóbbi időben nagyon lesoványodott.

Talán szájsebészeti beavatkozás okozta, hogy nem tud megfelelően enni, vagy magánéleti gondok állnak a háttérben? - tették fel a kérdést.

A csinos tévés mindkettőt cáfolta, és mint mondta, csak mosolyogni tud már a róla megjelent híreken.

Úgy vélte, lejárató hadjárat indult ellene és a párja ellen, mivel mostanában nem nyilatkoztak a sajtónak.

Jakupcsek Gabriella elárulta, hogy kapcsolata férjével harmonikus, akárcsak a gyermekeivel.

A két nagyfia imádja a kishúgát, Emmát - Marcinak, aki Szegeden tanul, rendszeresen képeket kell küldenie a kislányról, ha nem tud hosszabb ideig hazamenni - nehogy lemaradjon a húga egy-egy fontos cselekedetéről.

Huszonéves fiai, Marcell és Bálint mellé tavaly érkezett Jakupcsek Gabriella kislánya, Emma Róza.

A fiúk édesapja a tévés korábbi férje, Máté Gábor színművész.

Jakupcsek Gabriellának és kedvesének, Kliegl Ádámnak azonban még nem volt közös gyermeke. Ha minden igaz, lehetséges, hogy nem a kis Emma lesz az egyetlen.

Jakupcsek kéri: semmit se higgyenek el róla!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.