"Nem nyilatkozom - ez a bosszú"

Le akarják járatni Jakupcseket, mert nem beszél?

A csinos műsorvezető csak mosolyogni tud a róla megjelent híreken - Jakupcsek Gabriella szerint lejárató hadjárat indult ellene és férje ellen, mert mostanában nem nyilatkozott a magánéletéről...

2009.05.15 06:50ma.hu

Tegnap látott napvilágot a hír, miszerint az egyébként is mindig karcsú Jakupcsek Gabriella nagyon lefogyott. Az egyik hetilap arról írt, hogy talán gond lehet a műsorvezető magánéletében, de egy szájsebészeti beavatkozás is okozhatja a fogyást, hiszen emiatt nehezen tud enni.

Jakupcsek Gabriella szerint ebből semmi sem igaz, a lap lejárató hadjáratot indított ellene, mivel nem nyilatkozik nekik. Az igazság az, hogy minden idejét a családja köti le, sőt, élete egyik legboldogabb szakaszán van túl.

Harmonikus a kapcsolata a párjával és gyermekeivel is: egyik nagyfiának, Marcinak, aki Szegeden a vizsgákat gyűri, naponta képeket és információkat kell küldenie a kishugiról, nehogy lemaradjon valamiről - mesélte Jakupcsek Gabriella a Napi Ásznak.

A csinos műsorvezető tavaly, negyvenöt évesen szülte meg legkisebb gyermekét, egy kislányt, aki az Emma Róza nevet kapta.

Jakupcsek Gabriellának már van két huszonéves nagyfia - Marcell és Bálint édesapja a sztár korábbi férje, Máté Gábor színművész.

Ám jelenlegi kedvesével, Kliegl Ádámmal még nem volt közös gyermeke Jakupcseknek.

A várva-várt kicsi újra elhozta a családi harmóniát, hiszen korábban a sztár nem tagadta: voltak hullámvölgyek kapcsolatukban a férjével, de magánéleti válságuk megoldódott.

Többen kritikát fogalmaztak meg Gabriellával szemben, amikor kiderült, hogy gyermeket vár.

Havas Henrik például a szemébe mondta egy műsorban, hogy csak magánéleti- és munkahelyi problémái elől menekül egy babavállalással.

Jakupcsek Gabriella korábban azt tervezte, hogy a tavasszal visszatér a munkához, ám az kérdés maradt, a képernyőn viszontláthatjuk-e.

A sztár legutóbb A Nagy fogyás és Az Igazság ára című produkciókat vezette, de mint később elárulta: ezeket már a kényszer határának érezte és nem adhatta bennük önmagát.

A jövőben olyan műsort szeretne, amely értelmet és érzelmet is közvetít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.