Inkább nadrágot, mint szoknyát ad lányára

Jakupcsek: Nagyon élvezik, hogy nyávog

Szinte napra pontosan egy éve született meg Jakupcsek Gabriella kislánya, Emma Róza - A sztár mesélt arról, két fiú után milyen érzés kislányt nevelni. Jakupcsek azt is elárulta, hogy Ő egy fiús anyuka, és a lányának is inkább vesz nadrágot, mint szoknyát.

2009.12.07 06:35Tabu tv

Jakupcsek Gabriella családjának életét megbolondította Emma Róza érkezése.

"A gyerekeimet nagyon szórakoztatja, hogy egy lány az új jövevény. Élvezik, hogy nyávog, hogy bújik, hogy lehet cirógatni, hogy leveszi őket a lábukról, úgyhogy a fiúk azért nagyon el vannak olvadva tőle"
- meséli a tabutv.hu riporterének a tévés, aki elsősorban még mindig anyuka, és csak utána jöhet minden más.

"Nagyon szórakoztató a gyereknevelés, mert újra kell tanulnom mindent. Ma például voltam egy játéküzletben, mert hogy közeledik a karácsony és a Jézuskának bizonyos dolgokat meg kell súgnom, és hát ájultan járkáltam, mert életemben nem láttam ennyi rémes ronda babát, pillangót és pónilovat. Már látom a fiaimat, amint ki fognak nevetni, mert végül vettem egy rózsaszín autót" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Jakupcsek Gabriella.

A műsorvezető a Tabu Tv riporterének árulta, hogy Ő alapvetően egy nagyon fiús anyuka.

"Jobbnál jobb gatyákat veszek a kislányomnak, de mentalitásában nem fiúsra nevelem. Én is nadrágban járok, de attól ízig-vérig nőnek érzem magam" - mondta el a tabutv.hu videójában Jakupcsek, aki fizikailag nagyon kötődik minden gyerekéhez, még most is.

Jakupcsek Gabriella nem tartja szépnek magát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.