Serdült Orsi a fürdőszoba falát szokta ütni

VV Anett meghalt a játékban

Serdült Orsi és VV Anett éppen zombisat játszottak, amikor nyilatkozatra bírták őket - Kiderült: Orsi imádja a horrort, de fél utána. A lányok szerint ezek a játékok valóban agresszívek.

2009.12.25 15:40juj.hu

A juj.hu VV Anett-tel és Serdült Orsival készített interjút - a hölgyek beszélgetés közben épp zombisat játszottak.

Kiderült: Orsi imádja a horrort, de fél utána. A kérdésre, nem pont az ilyen játékok vannak-e olyan hatással a fiatalokra, hogy mostanában emelkedik a brutális gyilkosságok száma, helybenhagyólag nyilatkoztak: szerintük is agresszív a játékok nagyrésze s ezen nőnek fel a gyerekek.

Interjú közben egyébként VV Anett meghalt. Mármint a játékban. Orsi pedig csak akkor agresszív, ha éhes, de akkor is csak a fürdőszobában. Négyszemközt káromkodik és bele is üt a falba néha.

Részleteket elárult a videóban.

VV Anett nagyon titokzatos!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.