Most már feneke is érdekli a szőkeséget

VV Anett: Nem vagyok médiahulla!

Az egykori valóságshow-hős elárulta, nem érzi magát médiahullának, aki most tért vissza az életbe. Anett arról is beszélt, hogy korábban nem érdekelte a feneke, és nem a kinézete miatt tornázott.

2009.10.26 17:25juj.hu

VV Anettet médiahullának nevezte a juj.hu - de legalább nem a háta mögött.

A legteljesebb nyugalommal kérdezte meg a riporter a volt valóságshow-szereplőtől, milyen érzés visszatérni az életbe most, hogy egy edzőterem ingyen bérletért szerepelteti a kampányában.

Anett, tanulva korábbi interjúiból, megtanult nem válaszolni.

Úgy gondolja, ő nem médiahulla, beszól a riporternek, hetente háromszor kellene edzenie, de annyiszor nem jár, jól megmondja, ha szerinte hülyeség egy kérdés.

A fitness szerinte egy életforma - gyermekkorában tornázott, de nem azért, hogy jól nézzen ki.

A tesiórát nem szerette, de ma már tenni akar a fenekéért.

Részleteket elárul a videóban!

VV Anett bevallotta a csókot! Tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.