Az első ráncok után szakemberhez sietett

Miért rángatózik VV Anett arca?

A mostanában énekesnőként is befutott Anett úgy döntött, már most mindent megtesz azért, hogy bőrén az öregedés jelei a lehető legkésőbb mutatkozzanak.

2009.04.20 06:45rtlbulvar.hu

A Bridge dalos pacsirtája még nagyon fiatal, a korosodástól pedig egyáltalán nem fél, azonban szeret ügyelni a testére, és fontosnak tartja, hogy amíg csak lehet, megőrizze üdeségét.

Éppen ezért nemrég arctornára kezdett járni, hogy a későbbi mimikai ráncokat megelőzze.

- Nagyon sok esetben hordok sminket, ami szintén nem tesz jót az arcnak, sőt, sajnos nemrég észrevettem pár apró ráncot is. Nem akartam várni, azonnal felkerestem egy szakértőt.

Így Anett a kenőcsök és az egyéb, nem természetes eljárások helyett egy naturális utat választott: aprólékos, finom arcizommozgatásokkal arctornát végez, heti két alkalommal.

Bevallása szerint mindig is ellenezte a mesterséges anyagok használatát, még kellemetlen betegségéből, a refluxból is saját maga kúrálta ki magát, egy természetes alapanyagok alkalmazásából áll gyógymóddal.

- Így ráadásul a későbbiekben plasztikai műtétre sem lesz szükség, mert sokáig meg tudom őrizni a fiatalos bőrömet.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.