A volt villalakó csak a bakot árulta el

VV Anett: Nem akartuk, hogy Zolit kövessék

Béres Anett szerelmi élete az elmúlt hetekben igencsak felpezsdült, hiszen már egy hónapja újra párkapcsolatban él - Hogy kivel, az egyenlőre még titok, de néhány dolgot azért kifecsegett hódolójáról...

2009.10.29 15:30Tabu tv

A Való Világból megismert Béres Anettről mostanában sok magánéleti hír lát napvilágot.

Legutóbb például összehozták Kammerer Zoltánnal, de ezúttal sem őrizte eléggé a titkát, hiszen a Tabu Tv riportere megtudta, hogy új párkapcsolata van.

"Körülbelül egy hónapja van egy párom, ha egyáltalán egy hónap után lehet ilyet mondani"
- mesélte a tabutv.hu riporterének a szőkeség, aki azt is elárulta, hogy nagyon jól működik a dolog.

"Mondta nekem, hogy Ő bak és hogy szerinte az én jegyem vele illik a legjobban össze" - mondta el a Tabu Tv videójában VV Anett, aki a rák jegyében született.

A modellkedő területi képviselő azonban ennél többet nem szeretett volna elárulni a párkapcsolatáról, hiszen tanult a saját hibáiból.

"Egy hosszabb kapcsolatomat végigkövette a média. A Zolit nem akartuk, hogy kövesse, de ott is minden kiderült a csattanónál. Nem szeretném ha az új kedvesemmel kellene mennünk mindenhová. Szívesen elmondom, hogy van, de nem akarok róla többet beszélni" - tette hozzá a tabutv.hu-nak adott interjújában Béres Anett.

Az énekesnő Anettet is szánalmasnak tartja?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.