Minden idejében a világversenyre készül

Serdült Orsi mindenkivel szóba elegyedett!

A Cool Live műsorában az egykori Miss World Hungary, Horváth Éva faggatta az idei szépségkirálynőt, Serdült Orsit a jövőbeli terveiről. Mint kiderült, vendégünknek gyakorlatilag egy szabad perce sincsen, hiszen minden idejét a hamarosan a Dél-afrikai Köztársaságban megrendezendő világversenyre való felkészüléssel tölti.

2009.09.05 14:31rtlbulvar.hu

Orsi novemberben indul útnak, a Miss World döntőjére pedig decemberben kerül sor, addig azonban még rengeteg teendője akad.

- „ Sok munka van még előttem. Mindenre fel kell készülnöm, már majdnem kész a produkcióm, és hamarosan a ruhapróbák is elkezdődnek, Náray Tamással.”

A szépség az angolt is gőzerővel tanulja, illetve gyakorolja. Nemrég tért vissza Skóciából, ahova ugyan nővéréhez érkezett látogatóba, de minden alkalmat megragadott, hogy gyakorolhassa a nyelvet.

- „ Sokat sétálgattam, bejártam az egész falut, és akivel csak tudtam, szóba elegyedtem.”

A rengeteg elfoglaltság és utazás miatt Orsi sajnos egy időre háttérbe szorítja a főiskolai tanulmányait, és halaszt egy évet, de rengeteg terve van még a felsőoktatásban.

Szeretné befejezni a jelenlegi szakot, majd az emelt színtű testnevelés érettségit veszi célba, hogy később valóra válthassa az álmát, és bekerülhessen a Testnevelési Főiskolára.

Serdült Orsi lett a legszebb!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.