A szépség a sátrazás híve

Képek- Serdült Orsi nem ragaszkodik a luxushoz

Miss World Hungary 2009 nem ragaszkodik a luxushoz, ha nyaralni indul. Az idei Királynő választás győztese, Serdült Orsi is velünk tartott az I Love Balaton délutáni adásában, hogy balatoni élményeiről és nyaralási szokásairól számoljon be.

Képekben a gyönyörű magyar szépségek és Serdül Orsi! képgaléria

2009.07.08 07:20rtlbulvar.hu

A szépség elmondta, gyerekkora óta rengeteg időt tölt a magyar tengernél. Főleg családi nyaralások keretén belül érkezett a Balatonhoz, ilyenkor pedig gyakran kempingezéssel és sátrazással ütötték el az időt.

Ebből az időszakból a sátrazás szeretete a mai napig elkíséri, bevallása szerint el sem tudna képzelni szebb vakációt, mint egy vadkemping a Balcsi partján.

Ebben barátai sajnos nem támogatják, de addig nem nyugszik, amíg a sort nem kerít egy vadregényes kempingezésre. Természetesen a nyaralás - ugyan sátor nélkül - de idén sem maradhat ki az életéből.

Barátnőivel ugyanis hamarosan nyakukba veszik az országot, és elindulnak a Balaton partjára, ahol önfeledt mulatással és fesztiválozással akarják kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait.

Reményei szerint hamarosan a szerelem is rátalál, Serdült Orsi ugyanis most egyedülálló.

- Nemrég ért véget egy öt éves kapcsolatom. Most nem kutatok, de remélem nemsokára betoppan valaki az életembe. Kinter Oszkár pedig azt is kiderítette, milyen férfire vágyik a szépség: okos, művelt, udvarias, lovagias és humoros udvarlók előnyben!

Serdült Orsi élete felfordult

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.