Budai Zsuzsi és Serdült Orsi a szaharába indul!

"Mi lesz a sminkeddel?" - A magyar szépségek a homokba készülnek!

Budai Zsuzsi és Serdült Orsi is nagy fába vágta a fejszéjét, de ha azt nem is, akkor legalább a szájfényét....

2009.07.31 17:20Tabu tv

A két lány benevezett a 2010-es Budapest-Bamakora, ahol a két szépség többek közt a Magyar Honvédség csapatával is megmérkőzik majd.

"Volt egy beszélgetésünk versenyzőkkel, és amikor ők elmesélték, hogy hogyan is működnek a dolgok, mire kell odafigyelni, akkor egy kicsit leolvadt mindkettőnk arcáról a mosoly, és azt gondoltuk, hogy ez lehet hogy mégsem lesz annyira muris" - meséli a Tabu Tv riporterének Serdült Orsi, aki testtörlő kendőt és a maciját is viszi majd magával a versenyre.

Az ötödik alkalommal megrendezendő Budapest-Bamako a világ legnagyobb amatőr rallyja és a legnagyobb szaharai motorsport esemény.

A 2010. január 16-én rajtoló mezőny 16 nap és 8500 kilométer megtétele után érkezik a Mali Köztársaság fővárosába, Bamakoba. Eddig 24 ország 180 csapata nevezett a megmérettetésre.

Budai Zsuzsi,
Miss Universe Hungary 2009 és Serdült Orsi, Miss World Hungary 2009 nagyszabású médiaesemény keretein belül jelentette be a minap, hogy beneveztek a versenyre.

Zsuzsi az autót fogja vezetni, míg Orsi navigátorként teljesít majd szolgálatot, és mindkét lány Náray Tamás ruháiban virít majd a verseny egész ideje alatt.

"Igazából csak attól tartok, hogy hogyan működik majd a tisztálkodás, és hogy az Orsi majd félrenavigál minket. Anyukám első kérdése az volt, amikor meghallotta, hogy a Bamakón indulok, hogy a bukósisak alatt mi lesz a sminkeddel?!" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Budai Zsuzsi.

Megmutatta a testékszerét Budai Zsuzsi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.