Izmos pasik, csinos lányok a kifutón

Budai Zsuzsi: Az ultrahangos zsírbontást részesítem előnyben

Egy fantasztikus forró, nyári éjszakán csinos lányok és izmos pasik lepték el az egyik szórakozóhely kifutóját, ahol Maár Robi stylist felöltöztette a modelleket az ő ízlése és elképzelése szerint.

2009.07.28 19:17Tabu tv

"Kemény menet volt ez a mai este, ugyanis 15 lány és 10 fiú modellt kaptam, akikkel valamit kezdenem kellett. Örömmel mondhatom az egész este alatt semmit sem rontottunk el, minden úgy ment, ahogyan elterveztük. Egyedül a hőség volt zavaró tényező, de ezt azt hiszem a kifutón mindenki feledte"- mesélte Robi az est felelőse.

-Érdekes módon most a ruhák alapján válogattam ki a modelleket, és nem fordítva. Gondolom mindenki észre vette, hogy izmos és sportos srácokat kerestem a kifutóra.  A lányoknál figyelembe vettem a bőrszínűket, a hajukat, valamit az arc-és testalkatukat-büszkélkedett Robi. Robi elárulta, hogy ősszel a 80-as évek hangulata és életérzése jelenik meg a divatban. Ilyen lesz a tömött vállak, neon színek. Most a kánikulai nyárra pedig hordjanak trikókat és merjenek játszani a színekkel.

A divatbemutatón megjelentek a "Királynő" nyertesei is, akik eléggé merész és mutatós ruhákban tűntek fel. A lányok esküsznek arra, hogy ami éppen rajtuk van azaz aznapi hangulatukat tükrözi. Persze sokszor meghatározzák már a meghívókon is a ruha típusát, de ha nincs előírva, akkor, amihez éppen kedvük van azt kapják magukra.

Budai Zsuzsi most utazik el a világversenyre. "Igazából edzésre nem jártam korábbi betegségem miatt, de az ultrahangos zsírbontást igénybe vettem, hogy minél szebb,vonzóbb alakkal képviselhessem Magyarországot."-mondta a Tabu TV nézőinek Zsuzsi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.