"Nem tartom ezt extrém dolognak"

Csak egy férfival szexelt - Nevetnek Serdült Orsin!

Serdült Orsin kacagnak, hiszen a nyilvánosság előtt is bevállalta, hogy eddig csak egy férfivel létesített szexuális kapcsolatot. A királynő egyébként ezt nem tartja túl extrém dolognak, hiszen mint mondta, van olyan lány is, aki 21 évesen veszti el a szüzességét

2009.09.02 12:10Tabu tv

A gyönyörű királynőt, Serdült Orsit mostanában sokan támadják azért, mert bevallotta: eddig csak egy férfi volt testileg az életében.

"Hallottam róla, hogy sokan kritizálták ezt, de nem tudom hova tenni az emberek véleményét. 21 éves vagyok, nem hiszem, hogy egy rakat férfin túl kellett volna esnem, ráadásul Ő az első nagy gyermekkori szerelmem volt, akivel ez megtörtént" - meséli a Tabu Tv riporterének Serdült Orsi.

"Szerintem ezzel nincs probléma, hiszen van aki 21 évesen veszti el a szüzességét. Annak pedig, aki kuncog rajtam, csak annyit üzennék, hogy foglalkozzon a saját életével" - mondta el a Tabu Tv riporterének a gyönyörű lány, aki azt is elmesélte, hogy ha tehette volna, fiatal anyuka szeretett volna lenni.

Orsi azt is elárulta, hogy annak ellenére, hogy sajnálja, hogy nem tudott 21 évesen szülni, mégis így kellett döntenie, hiszen meg kell teremtenie a szükséges anyagi körülményeket a gyermekvállaláshoz.

Be kell fejeznie az iskolát, a karrierjével is kell foglalkoznia, és nem utolsó sorban egy párt kellene találnia magának.

Skóciában kocsmázott Serdült Orsi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.