Nem ér rá a kedvesére a műsorvezető!

Pikáns fotók: "Szünet?" - Megint dobta barátnőjét Müller Attila

Több éve tart a szerelem az egykori pornósztár Alexa Diamond és Müller Attila között - A műsorvezető azonban most újra a szakítás mellett döntött. Elmondása szerint nincs elég ideje a párjára.

Képekben Alexa Diamond, ex-pornósztár! képgaléria

2009.12.09 14:30ma.hu

Túlvállalta magát Müller Attila - A sztár úgy érzi, szüksége van egy kis egyedüllétre. Elmondta, hogy párjával, Alexa Diamond-dal úgy határoztak, elválnak egymástól. Elég régóta vannak együtt ahhoz, hogy ezt normálisan meg tudják tenni - fogalmazott.

Attila jelenleg duplán dolgozik a Cool tv-ben és a rádiós munkáját sem hanyagolja. Újra kell szerveznie zenekarát, és ismét költözködik. A műsorvezető ugyanakkor nem zárta ki, hogy a szünet után újra egymásra találnak Alexával - adta hírül a Napi Ász.

Müller Attila és az ex-pornósztár többször nyilatkozott már kapcsolatáról - nem tagadták, hogy nem egyszer afféle se veled-se nélküled viszonyban voltak.

A műsorvezető korábban leszögezte, hogy nem akar nősülni és gyermekre sem vágyik, és egyszer már szakítottak is Alexával. Miután ismét összekerültek, sem éltek együtt.

Attila úgy érezte: nem bírja a kötöttségeket és ők a kedvesével elszámolással sem tartoznak egymásnak. Alexában azonban megtalálta azt a társat, aki megérti őt.

Szeptemberben ugyanakkor meglepetésre jött a hír: a páros gyűrűt váltott. Elárulták, hogy úgy érzik, mindketten pozitív irányban változtak, a Cool tv sztárja komolyodott, Alexa pedig nőiesebbnek érezte magát.

Akkor úgy gondolták, jót tett nekik korábban a szünet. Vajon ezúttal mi lesz a következő lépés?

Müller Attila nem fél a haláltól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.