Mit szól ehhez a barátnője?

Müller Attila: Nem nősülök soha, és gyerek sem kell!

Nagyon szereti kedvesét, de a kötöttséget nem bírja - állítja Müller Attila. Emiatt úgy tűnhet, mintha barátnőjével se veled, se nélküled kapcsolatban élnének...

2009.08.05 10:20ma.hu

Talán sokaknak úgy tűnhet, se veled, se nélküled-viszonyban van egymással Müller Attila és párja, az egykori pornósztár Alexandra Diamond - De ez nincs így. Nagyon boldogok együtt, január óta tökéletes párt alkotnak. Nem élnek viszont együtt, mert Attila nem bírja a kötöttségeket.

Emiatt egyszer már szakítottak is. Ha úgy érzi, hogy korlátozva van, abból a helyzetből menekül. Persze így nehéz hagyományos kapcsolatot kialakítani. Fiatal kora óta tudja: nem akar nősülni, sem gyermeket nevelni.

Párjában azonban megtalálta azt a társat, aki ezt megérti, és nem akarja semmire sem kényszeríteni.

Alexa valóban szinte minden kompromisszumba belement, hogy visszakaphassa és megtarthassa a kedvesét. Benne találta meg az igaz szerelmet, ezért sok mindent tolerál. Nem élnek együtt és elszámolással sem tartoznak egymásnak. Meghagyják a másik életterét, nem féltékenykednek - árulta el a páros az Epizód magazinban.

Müller Attila párja felnőtt filmekben már nem szerepel, annál gyakrabban látható az osztó asztalnál, mint krupié.

Az egykori erotikus modell és pornósztár korábban sem titkolta, mennyire sokat jelent neki a szerelme.

Elmondta, hogy Attila számára a legfontosabb, és mindent megtesz, hogy megfeleljen neki. Eddig a sport is háttérben volt nála, de ha jön a nyár, Alexa szakemberhez is fordul, csak hogy lefaragjon kilóiból.

Alexa és Attila között egyébként nem okoz gondot a lány múltja. Mint mondja, nem kerül szóba közöttük a dolog, és nem látta a kedvese egyetlen filmjét sem.

Aki megjegyzést tesz Alexa filmjeire, az nem érdekli. Attila családjában sem csinált senki gondot abból, hogy mivel foglalkozott a lány korábban.

A páros egyébként először 2007 novemberében találkozot, akkor lobbant fel köztük a szerelem. Attila szerint rögtön kiderült, hogy hasonlítanak egymásra, amikor a Cool Tv stúdiójában megismerkedtek.

Akadtak vitáik is, de jól megvoltak együtt. Aztán azon a nyáron mégis elváltak útjaik. Attila szerint azért, mert ő nem vágyott komoly kapcsolatra és nem akarta az egészet túlbonyolítani.

Ő tartotta a határt, és ebben őrlődtek. Végül úgy döntöttek: adnak egy kis időt maguknak.

Végül tavaly decemberben kibékültek a karácsonyi bulin. Attila szerint Szandi ugyanolyan őrült, öntörvényű és szétszórt, mint ő.

Bár össze nem szeretne költözni a párjával, Attila úgy fogalmazott: ha komolyan jár valakivel, akkor hűséges.

Müller Attila a férfiasságáért remegett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.