Felelőtlen a műsorvezető?

Müller Attila: Nem eshetsz, akkor mindennek vége...

A műsorvezető köztudottan az extrém sportok szerelmese, ám legutóbb egy olyan dolgot művelt, amit talán még Ő sem gondolt át teljesen. Attila kötél nélkül veselkedett neki egy hegynek.

2009.10.27 17:30Tabu tv

Müller Attila mindig is odavolt az adrenalinban dús sportokért. Először csak síelt, aztán sziklát mászott, ma pedig már kötél nélkül is teljesít.

"Itt azért megvan az adrenalin, mert tudod, hogy nem eshetsz le, hiszen akkor mindennek vége" -
meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető, akinek kiskorában ráadásul még tériszonya is volt.

"Neki kell menni a félelemnek és legyőzni, ez nekem is sikerült! Már olyannyira túlfejlesztettem a félelmemet, hogy most megyek sikló ernyőzni például, de ejtőernyőzöm és bungee jumping is megy rendszeresen" - osztotta meg az internetes sztártévé nézőivel Müller Attila, aki jövőre 120 méteres bungee jumpinggal akar ugrani.

Attila és néhány barátja egyébként új színt vittek a sportág életébe, hiszen kitaláltak egy újdonságot, amivel még szabadabb az ugrás élménye.

Hogy mi ez? A videóból kiderül!

Nem fél a haláltól a műsorvezető!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.