Nem tud vezetni a sztár?

Müller Attila motorversenyző lesz?

Amíg nem ült versenymotorra, Attila azt hitte, hogy tud vezetni. De kiderült, hogy nem.

2009.10.25 14:30rtlbulvar.hu

A Cool élő műsorainak házigazdája, Müller Attila nem a nyugodt, visszafogott életviteléről híres. Extrém viselkedéséről már számtalanszor hallottunk, számára nem létezik lehetetlen, vagy veszélyes feladat, a félelmet és a remegést pedig hírből sem ismeri. Vagy mégis?! A műsorvezető az egyik legkeményebb testőrképzés után hamarosan friss kalandok elé néz, a Cool Tv-n most vasárnap ugyanis útjára indul egy vadonatúj, hat részes reality, melyben Attila gyerekkori álmát igyekszik majd megvalósítani.

- Mindig is arra vágytam, hogy motorversenyző lehessek. Ugyan már több mint tíz éve hajtok kétkerekűt, most végre kipróbálhattam, milyen az, amikor korlátok nélkül, teljesen szabadon átadhatom magam a sebesség mámorának, egy valódi pályán, ráadásul profiknak járó edzéseken is részt vehettem.

A műsorvezető egy csapat keretein belül a volt részese a nem mindennapi felkészítésnek és a versenyeknek. A tréning ideje alatt rengeteg energiát fektetett a megfelelő tudás elsajátítására, de szüksége is volt rá, hiszen a motorsport nem gyerekjáték.

- Egészen odáig, amíg felültem egy versenymocira, azt hittem, tudok motorozni, de be kellett látnom, hogy óriásit tévedek - árulta el őszintén, majd hozzátette, nem csak a kétkerekű gépek vezetését tanulta meg, hanem végre megtapasztalta a félelem érzését is.

- Képzeld el, hogy 290-nel száguldasz át a célegyenesen, és még mindig húzod a gázkart, egyre csak gyorsulsz. Tudod, hogy ott van, és már látod is a vészesen közelgő bal kanyart, de az utolsó pillanatig kivársz. Egy hajszálon múlik a bukás, mindez pedig körről körre ismétlődik. Ezt az érzést semmi sem közelíti meg.


Ami már a mi Attilánkból is remegést vált ki, az minden kétséget kizáróan felejthetetlen élmény lesz a nézők számára. Az extrém műsorvezető kalandjait, a közel 300km/h-ás sebességet, a több száz, Hungaroringen megtett kört és a szoros versenyeket szinte a motoron ülve élhetitek át, valamint eddig soha nem látott érdekességeket és kulisszatitkokat mutatunk be a Cool Tv-n, minden vasárnap 19:10-kor, az Easy Rider, öcsém! című új reality műsorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.