A pornózás már a múlté?

Pucér képek- Müller Attila eljegyezte Alexa Diamond expornósztárt!

Egy internetes portál interjút készített Müller Attilával és Alexával, aki utóbbi még nagyon régen Alexa Diamondként pornókarriert is épített, de azóta abbahagyta...

Képekben Alexa Diamond, ex-pornósztár! képgaléria

2009.09.18 17:10ma.hu
Fotó: www.alexandradiamond.hu

Attila és Alexa eljegyezték egymást, ez most a legújabb hír!

Egy interjúban megmutatták gyűrűjüket is, amely az örök szerelmet szimbolizálja. Annál is inkább figyelemreméltó a leánykérés, hogy pont egy éve szakítottak. Ideiglenesen.

Most azt is megtudtuk, hogy Alexa azzal idegesíti Attilát, hogy folyton kidobálja többéves, régi újságjait...- írja a juj.hu.

Diamond szerint egyébként mindketten pozitívan változnak: a Coolos fiú komolyodik, ő pedig nőiesedik, és ami a vetkőzést illeti, már csak a különleges felkéréseknek tesz eleget. Inkább osztó lesz egy kaszinóban, merthogy az a tanult szakmája…

Több követhetetlen szakítás és kibékülés után most eljegyezték egymást!

Korábban így nyilatkoztak szakításukról:

- "Ha nem jöttünk volna újra össze, nagyon sokáig nem is lett volna új partnerem, mert én nagyon szerettem őt a szakításunk után is. De úgy érzem, jót tett nekünk ez a kis szünet" – mondta el Alexa.

- "Kellett ez az idő ahhoz, hogy átértékeljünk nagyok sok mindent, és mivel állandóan beszéltünk telefonon és folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, szerintem most csiszolódtunk igazán egymáshoz."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.