Kikészítette szomszédait a magyar sztár?

Képek - Pornóoldalra került Kárász Robi!

Szomszédai csúnyán lehordták a műsorvezetőt - Kárász Róbert és családja állítólag kikészítette őket, másik házba költöztek miattuk. A sztár tisztázta a vita okát, és egy másik megdöbbentő történetet is elárult...

Kárász Robi családja körében készítette a menüt képgaléria

2009.09.17 09:20

Nem örült Kárász Robi, amikor megtudta, hogy egykori szomszédja újra felbukkant. Az illető olvasói levél formájában számolt be arról, hogy az ő életüket megkeserítette a sztár és családja.

Éjjel rendezték át a bútorokat, nem szerették "arrogáns és kioktató" stílusát, néha reggelig tartó buli és ordítozás, vagy Robi lányának "tombolása" zavarta meg a nyugalmukat. Máshová költöztek Kárászék miatt - írja a Hot! magazin.

Kárász Róbert a lapban minderre úgy reagált: eleinte kopogtattak az ajtaján, majd a postaládába dobták észrevételeiket. Később már hiába keresett, nem talált megoldást a problémára. Csak azt javasolná, ne költözzön panelházba, akit zavarnak a zajok - mondta a Hot! magazinban.

Ám azt megkérdőjelezi: hogy dorbézolhatott volna kétgyermekes apaként éjjelente? Felelősségteljes munkakörben dolgozott, pihenéssel teltek az éjszakái, de az élet persze zajjal jár. Felújították a lakást is 2000-ben - sorolta a Hot! magazinban Kárász Róbert.

A sztár beismeri, hogy ő szókimondó ember. De nem hinné, hogy emiatt sok ellensége lenne. Robi csak a szomszédjáról tud, illetve egy titokzatos idegenről, aki pár éve alaposan aláfűtött neki.

Nevével és telefonszámával együtt regisztrálta őt egy internetes pornóoldalon!

A műsorvezető a rendőrség segítségével szabadult csak meg tőle, leszedette a valótlan tartalmakat a világhálóról. De úgy döntött, hogy nem nyomoz utána, ki művelte vele ezt a gyalázatos dolgot - adta hírül a Hot! magazin.

Lehülyézte Kárász Robit Liptai Claudia?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.