Vér ciki Dániel feleség keresése

Benkő lányának ég a feje apja miatt

Benkő Dániel lánya Dalma eléggé megbotránkozott apja hétfő esti műsorán, ahol nyilvánosan szexelt az egyik feleségjelölttel.

2009.12.01 18:30Napi Ász/ Fotó: Rtlklub

Dalma a Napi Ásznak elmondta, hogy nem sokáig bírta nézni a jelenetet, hiszen véleménye szerint apja ezúttal messzire ment. Az RTL klub is 18-as karikával tűzi műsorra Benkő műsorát, ami sokszor súrolja a közízlés határát és a nézőket is felháborodással tölti el.

Dániel ezidáig csak a netre tett fel olyan videót, amivel kiakasztotta a közvéleményt, de most, hogy főműsoridőt kapott az RTL-től mindent elkövet, hogy megbotránkoztassa az általa "prűdnek" titulált magyar társadalmat.

"Undorítónak tartom, amit apu csinál a kamerák előtt. Nem igazán szoktam faggatni őt a lányokról, elég nekem hétfő esténként a tévében látni" - vélekedett Dalma a látottak alapján.

"Nekem teljesen mindegy, hogy végül ki kerül ki az utolsó körben. Akit majd kiválaszt, azt igyekszem teljes mértékben elfogadni.
Ez az ő döntése lesz, amibe nem akarok beleszólni"
- fejtette ki a művész lánya.

Csoportszexre készül a kamerák előtt Benkő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.