Cenzúrázott mondatok a feleség-kereső műsorban!

Andit megfejte volna Benkő, Edit alaposan megnézi a péniszt

Nem véletlenül került ki a tizenhatos karika Benkő Dániel feleség-kereső műsorára - A legsikamlósabb jeleneteket cenzúrázta is a csatorna, de most kiderül, mi volt Edit "legvastagabb élménye", vagy hogyan durrantotta szét kis híján Andi a lantművész férfiasságát...

2009.11.25 09:25

Benkő Dániel a lehetőségekhez képest igyekszik minél jobban és mélyebben megismerni feleség-jelöltjeit.

Andi
melleit például már fejből is maga elé képzelheti, annyit markolászta - adta hírül az Epizód magazin.

Eredetileg csak "pihentetni" akarta tenyereit a mellén, de nem sokáig tűrtőztette magát. "Juj, de finom, mindjárt elájulok! Hogy duzzad a mellbimbód! Mindjárt megfejlek. Jó érzés, nem?" - kérdezte Benkő Dániel Andreától.

Andinak jólesett az érintése, de a továbbiaktól megijedt, és visszakozott. A simogatásnál maradtak, melynek végén azonban a lantművész közölte, hogy majd' szétdurran, és meg is tapogatta feszülő nadrágját - írja az Epizód magazin.

A műsorban szintén nem derült ki, hogy a legifjabb feleségjelölt, Tünde már pszichológusnál is járt. Tudta, hogy első alkalommal egy fát kell rajzolni.

Később azt is elárulta, ő még nem szeretne gyermeket, és nem is szokott ezen gondolkodni. Úgy véli, szeleburdi még, és ha lenne gyermeke, talán el is hagyná. Évek múlva szeretne szülni, de nem Benkőtől - adta hírül az Epizód.

Az sem derült ki a műsorból, milyen pikáns történetekkel szórakoztatta Edit a többieket. Például, hogy sosem használ semmilyen szexuális segédeszközt. "Nem kívánok magamba vibrátort!" - jelentette ki, mert nem szereti az idegen dolgokat.

Amikor legrosszabb és legjobb élményéről faggatták, elárulta, legnegatívabb élménye egy olyan pasival való szeretkezés volt, akinek nagy és vastag volt hozzá képest a férfiassága. Napokig fájt utána a hüvelye - árulta el Edit.

Ahogyan azt sem rejtette véka alá, hogy ő - édesanyja tanácsát követve - mindig alaposan szemügyre veszi egy férfi nemi szervét, mielőtt a lényegre térnek, mert akármilyen fertőzése lehet - adta hírül az Epizód magazin.

Egyébként úgy tűnik, Edit az egyetlen a még versenyben levő hölgyek közül, aki szülne is Benkő Dánielnek gyermeket. A többiek hitetlenkedésére csak annyit reagált: miért, Madonna is 46 évesen szült - írja az Epizód magazin.

Ujjazás a Benkő-műsorban! Videóval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.