Egymás torkának estek a lantművész női

Yvette komolyan fenyegette Andit? - Benkő megdöbbent

Nagyon feszültté vált a légkör a lantművész feleség-kereső műsorában - A hölgyek már-már hajtépő hangulatba kerültek. Ezért Benkő Dániel csoportterápiát tartott, de ez is botrányba fulladt...

Benkő Dániel és feleség-jelöltjei! képgaléria

2009.11.23 08:25ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nyugodt megbeszélésre invitálta Benkő Dániel a feleség-jelöltjeit - A hetek óta tartó feszültséget már képtelen volt tovább nézni. A "terápia" kezdetben jól zajlott, ám amikor Andira került a sor, hogy elmondja, mi a gondja, botrány tört ki.

Elárulta, hogy Yvette megkeseríti napjait, komolyan meg is fenyegette őt, és a villán kívül is meg fogja keresni. Majd sírva távozott, azzal, hogy a lantművész nem hisz neki.

Benkő Dániel elmondta, tulajdonképpen hízelgő, hogy ennyi csodás nő kaparná ki egymás szemét miatta, de ő a szeretetben hisz és mindegyik hölgy iránt egyformán érdeklődik. Reméli, Andi és Yvette megenyhülnek - mondta a Napi Ásznak Benkő.

Várható volt, hogy a lantművész feleségkereső műsorában előbb-utóbb elszabadulnak az indulatok a hölgyek között. A kiesettek közül többen fájlalták, hogy Benkő nem adott több esélyt nekik, hogy jobban megismerkedjenek.

Így például Rusz Éva, aki úgy érezte, elindult valami közte és Dániel között, ami több mint a szexualitás. Zavarta, hogy egyes hölgyek közelebb kerültek a művészhez, de úgy vélte, a szex az csak szex.

Mégis, legutóbb úgy fogalamzott: ezek szerint ezen Benkő mégsem lép olyan könnyen túl. Ő nem feküdt volna le vele a nászéjszaka előtt - szögezte le Éva.

Szigeti Andrea, aki szintén nemrég távozott a műsorból, viszont úgy érezte, nem is szívesen jutott volna el a randiig Benkővel. Kezdetben mindent megtett a figyelme felkeltéséért, de utólag azt mondta: őt a mentő vitte volna el, ha feleségül kell mennie Dánielhez!

Yvette kezdetben Edittel csatázott - akivel sokan nem szimpatizálnak a villában -, majd vele békülni látszott. Ekkor jött a képbe Andi, akivel alaposan összeszólalkozott.

Yvette Andrea fejéhez vágta, hogy mindenért csak "sipákol", úgy viselkedik, mint aki "elveszítette a józan ítélőképességét". Andrea visszavágásképpen közölte: Yvette nem hagyja őt békén, sőt még ki is beszéli a háta mögött. Ő viszont van olyan művelt, hogy nem szólt neki még ez ügyben.

Majd azt javasolta Yvette-nek, tartson "b...szogató órákat", és feltette a kérdést: "mi van, f...szhiányod van, vagy mi bajod?"

Mire Edit meglepő fordulattal zárta a vitát: megkérdezte, kinek nincs. Szerinte akinek nincs férfihiánya, azzal van baj, mert egészséges nők.

Videó - Benkő spermája oxigénhiányos!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.