Csoportszexre gyúr Dániel?

Titokzatos női nyögések a Benkő-villában!

A bohém lantművész, bár sok mindent megélt már élete során, még nem vett részt csoportszexben - Ám mint mondja, szívesen kipróbálná azt is, ha a hölgyek is benne lennének...

Benkő Dániel és feleség-jelöltjei! képgaléria

2009.11.30 07:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha a partnernőinek kedve és gusztusa lenne hozzá, a csoportszexet is kipróbálná Benkő Dániel. A lantművész izgalmas kalandban vett részt Tündével és Edittel.

A két vitázó hölggyel Siófokra látogatott, ahol bungee jumping-oztak. Benkőt elvarázsolta a dolog, de reszketett, s csak Tünde ölelése adott neki erőt, aki viszont Dánielt féltette. Mondván, az ő korában már megállhat az ember szíve...Yvette-el és Andival pedig egy lőtérre látogatott el, ahol meglepetésre egyből célba talált.

A ma esti műsorban talán már az ágyban is célba talál Benkő, hiszen titokzatos női nyögések szűrődnek ki a villából az adás reklámjában, de Dániel nem volt hajlandó beszélni a részletekről -adta hírül a Napi Ász.

A közös randik nem titkoltan békítő szándékúak voltak, hiszen a négy hölgy az utóbbi időben többször is csúnyán összekapott egymással. A közelmúltban Benkő Dániel leültette feleség-jelöltjeit, hogy beszéljék meg a pronlámákat.

A feszült légkört ugyanis már nehéz volt elviselni. A "terápia" kezdetben jól zajlott, de a nyugodt beszélgetés ismét feszültségbe csapott át, amikor Andi kezdett panaszkodni Yvette-re.

Elmondása szerint megkeserítette a napjait, és komolyan megfenyegette őt, hogy még a villán kívül is meg fogja keresni. Sírva hagyta el a helyszínt, mondván, hogy Benkő Dániel nem is hisz neki.

A lantművész értetlenül állt a hölgyek vitái előtt - mint mondta, tulajdonképpen hízelgőnek tartja, hogy ennyi csodálatos nő tépi egymás haját a kegyeiért, de ő sokkal inkább hisz a szeretetben, nyugodtan meg kell oldani a gondokat.

Úgy vélte, ő mindegyikük iránt érdeklődik, és zavarja a rossz hangulat. Reménykedett abban, hogy a hölgyek megenyhülnek egymás iránt - úgy tűnik, ennek érdekében mindent latba is vet.

Ütötték-verték Benkő feleség-jelöltjét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.